Haberler

    Fujitsu, Su Altında Hayatta Kalan Yeni Tabletini Tanıttı!

    Fujitsu, suyun altında kalması durumunda asla bozulmayan ve özel tasarıma sahip akıllı bir işlemci fanı ile üretilen yeni tabletini duyurdu.

    Burçin Aygün - - Fujitsu sonbahar ürün sengmenti duyurularına bir yenisini daha ekledi. İlk olarak Japonya'da piyasaya sürülmesi beklenen ve bir başka su geçirmez tablet olarak tanıtılan ürünün bir de özel farkı var. Suyun altında uzun süre boyunca hiç sorun çıkarmadan çalışabilen QH77/M, 12,5 inç'lik bir ekrana ve bunun yanında Intel'in 1,6GHz Core i5-4200U işlemcisine sahip. Böyle bir işlemcinin de ihtiyacı olan şey pek tabi güçlü bir fan oluyor!

    Markanın yeni ürününü ilginç kılan ise, işlemciyi yeteri kadar soğutacak olan fanın hiçbir şekilde su geçirmemesi! Tablet suyun altına girdiği an otomatik olarak hızın düşüren ve neticesinde duran bu fan güçlü bir güvenlik sistemi olarak tanımlanıyor. Suyun olduğu her mekanda tüm tehlikeleri engelleyen bu özel tabletin fiyatı ve diğer detayları ise şimdilik belirsiz.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Fujitsu Japonya Intel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title