Haberler

    E.t. 30. Yılında Özel Paketiyle Geliyor!

    Amazon.com'daki bilgilere bakılırsa, E.T. hayranlarını harika bir paket bekliyor.

    Mahmut Saral - - Steven Spielberg tarafından yönetilen ve 1982 yılında vizyona girerek büyük başarı elde eden E.T. filmi, 30. yılında yenilenmiş görüntüsü ve özel koleksiyonluk paketiyle film severlerle buluşuyor. 10.5 milyon dolar bütçeyle çekilen film, tam 793 milyon dolar hasılat elde etmiş ve dokuz dalda aday gösterildiği Oscar'lardan dördünü kucaklamıştı.

    Peki, 30. yıla özel olarak hazırlanan bu pakette neler var? Amazon.com'daki bilgilere bakılırsa, E.T. hayranlarını harika bir paket bekliyor. Zira paketin içinde HD televizyonunuzda izleyebileceğiniz, görüntü kalitesi tamamen elden geçirilmiş "remastered" bir E.T. filmi bulunuyor.

    Silinmiş sahneler, filmin müzikleri, kamera arkası, yapım aşaması, filmin 30. yılına özel yönetmen ve oyuncuların röportajları, fragmanlar, resimler, Blu-Ray sürümüne özel olarak BD-Live, My Scenes, Pocket Blu programları gibi güzellikler yer alıyor.

    E.T.'in 30. yıla özel bu versiyonu E.T. The Extra-Terrestrial Anniversary Edition, şu an Amazon.com'da ön siparişte.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Steven Spielberg Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title