Haberler

    Dünyanın En Egzotik Otomobilleri Monterey'de Buluştu

    Güncelleme:

    Her sene Monterey'de düzenlenen otomobil haftası etkinliği dünyanın en egzotik, ilginç ve pahalı otomobillerini bir araya geliyor.

    Her sene Monterey'de düzenlenen otomobil haftası etkinliği dünyanın en egzotik, ilginç ve pahalı otomobillerini bir araya geliyor. Birçok ünlünün de katıldığı etkinlikte klasik otomobillerden  Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo ve Bugatti gibi birçok modele yollarda nadir rastlayabileceğiniz otomobiller sergileniyor.

    Dünyanın en pahalı arabalarını bir araya getiren Monterey Otomobil Haftası etkinliği bu yılda birçok otomobillere ev sahipliği yaptı. Konsept otomobillerden klasiklere türünün tek örneği el yapımı otomobillerden yol canavarlarına milyon dolarlık otomobillerin sergilendiği etkinlikte Ferrari, Bugatii, Pagani, Lamborghini, Maserati ve Alfa Romeo'nun en nadide klasik modelleri görücüye çıkarken, bazı otomobil üreticileri ise en yeni modelleriyle boy gösterdi.

    Monterey Otomobil Haftası etkinliğinden birçok Hollywood starı ve TV yıldızının yanı sıra F1 efsanesi Michael Schumacher, Lamborghini baş tasarımcısı Valentino Balboni gibi motor sporları efsanelerini bir araya getiren etkinlikten oluşturduğumuz galeri sizlerle. İyi eğlenceler…

    & ;

    & ;

    & ;

    & ;

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Alfa Romeo Bugatti Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title