Haberler

    Blackberry, Samsung ve Ibm Ortaklığında Güvenli Tablet

    Dinlemelerden, takip edilmekten, sızıntılardan uzak bir tablet...

    Mahmut Saral - -

    BlackBerry firmasının Samsung ile ortak çalışmaları devam edecek gibi görünüyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, BlackBerry'nin "güvenlik" konusunda Samsung ile anlaşma imzaladığından söz etmiştik. Şimdi de sırada yüksek güvenlikli bir akıllı tablet var ve bu tabletin üretilmesinde katkı sağlayan isimlerden bir tanesi de IBM olacak.


    WSJ'de yer alan habere göre bu tabletin önümüzdeki Yaz aylarında görücüye çıkması bekleniyor. 2380 dolar civarında bir fiyatının olması beklenen bu tabletin Samsung Galaxy Tab S 10.5'i temel alacağı söyleniyor. Bu tablet, gerek teknik özellikleri gerekse de tasarımıyla beğeni toplamıştı. Sitemizdeki incelemesine buradan göz atabilirsiniz.


    İsminin SecuTablet olması beklenen cihaz, özel bir güvenlik şifreleme sistemini kullanıyor ve böylelikle kullanıcıları tehlikelere karşı koruyor. Hali hazırda Kanada ve Almanya hükümetleri de casusluk faaliyetlerine karşı bu sistemi kullanıyorlar. Dolayısıyla dikkat çekici bir ürün görebiliriz.


    Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz...



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Blackberry Samsung Ibm Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title