Haberler

    Activision'dan Fast & Furious: Showdown Oyunu Geliyor

    Takım olarak hareket edip, aksiyonu en üst düzeye çıkarmak.

    Mahmut Saral - - Sinemada fırtınalar estiren Fast & Furious serisi, 24 Mayıs'ta çıkacak altıncı filmi ile yine seyircileri ekranlara kitlemeyi hedefliyor. Paul Walker, Vin Diesel ve The Rock gibi önemli aksiyon isimlerinin rol aldığı film bir kenara, EB Games'in açtığı ön siparişlere bakılırsa, dağıtımcılığını Activision'ın üstlendiği bir de oyun yolda.

    Verilen bilgiye göre Fast & Furious: Showdown isimli oyun, 15 Mayıs 2013'te WiiU, 22 Mayıs 2013'te de PS3 ve X360 platformları için raflarda olacak. İlgili sayfaya ulaşmak ve ön sipariş vermek isterseniz, buraya tıklamanız yeterli.

    Gelen bilgiler arasında, oyundaki ilerleyişin takım odaklı olacağı, görevlerin ya bu takımları oluşturan yapay zeka karakterlerle, ya da bu karakterleri devralan gerçek oyuncularla oynanacağı belirtiliyor. Anlayacağınız, Hızlı ve Öfkeli'nin temelini Co-Op oynanış oluşturuyor olacak.

    Yapılacak görevler arasında: Polislerden kaçma, araba çalma, yarış ve araba kurtarma gibi seçenekler bulunuyor.

    Oyunun kutu tasarımı da böyle:

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Paul Walker Vin Diesel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title