Haberler

Tekirdağ'da Sis Ulaşımda Aksamalara Neden Oldu

Tekirdağ'da Sabah Saatlerinde Etkili Olan Sis, Ulaşımı ve Hayatı Olumsuz Etkiledi. Özellikle İlçe Yollarındaki Yoğun Sis Nedeniyle Görüş Mesafesi Zaman Zaman 5 Metreye Kadar Düştü.

Tekirdağ'da sabah saatlerinde etkili olan sis, ulaşımı ve hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle ilçe yollarındaki yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 5 metreye kadar düştü.

Tekirdağ'da etkisini gösteren sis şehirde hayatı olumsuz etkilerken, sis ve buzlanma nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasının yaşandığı ilçe yollarında görüş mesafesi zaman zaman 5 metrenin altına indi. Araçlar seyir halindeyken 4'lü park lambalarını ve farlarını yakarak yollarına devam edebildi. Sisin yere inmesiyle birlikte ise gizli buzlanma oluştu. Tekirdağ'ın Çorlu, Çerkezköy, Malkara ve Marmara Ereğlisi ilçelerine giden kara yollarında yoğun sis

nedeniyle adeta göz gözü görmez oldu. Trafik ekipleri yollarda sürücüleri yoğun sis ve buzlanmaya karşı uyarırken, sisin hafta boyunca sabah erken saatlerde ve gece yarısından sonra etkisini sürdürmesi bekleniyor.

(EÖ-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title