Haberler

Tedavi İçin Hastaneye Giden Gence, Araç Çarpmıştı! Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da tedavi olmak için hastaneye gelen gencin, hastanelik olduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Sarıyer'de, tedavi olmak üzere taksiye binerek hastaneye gelen bir gence, araçtan indikten sonra koltuk değnekleriyle beklediği esnada taksi çarpmıştı. Olaya ait görüntüler ortaya çıktı.

HASTANEYE GELİP HASTANELİK OLDU

İstanbul Sarıyer'de tedavi olmak üzere taksiye binerek Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir gence, araçtan indikten sonra koltuk değnekleriyle beklediği esnada geri manevra yapan taksi çarpmıştı. Çarpma sonucu sert bir şekilde yere düşerek yaralanan genç, hastaneye kaldırılmıştı.

GERİ MANEVRA YAPINCA, HASTANEYE GETİRDİĞİ HASTAYA ÇARPTI

Kaza, geçtiğimiz 7 Ağustos Salı günü saat 15.00 sıralarında Sarıyer Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bacaklarından rahatsızlık yaşaması nedeniyle yürümekte güçlük çeken bir genç, tedavi olmak üzere evinden çıktı. Taksiye binen genç, dakikalarca yolculuk yaptıktan sonra tedavi olacağı hastaneye geldi. Taksinin durmasının ardından genç, hastane bahçesindeki bir vatandaşın yardımıyla koltuk değnekleriyle birlikte aşağıya indi. Gencin inmesinin ardından hastaneden çıkan bir kadın da, taksiciyle konuşmasının ardından araca bindi. Kısa bir süre sonra harekete geçen taksici, hastane bahçesinden çıkmak için geri manevra yapmak istedi. Ancak o esnada taksi sürücüsü bir anlık dikkatsizliği sonucu gence çarptı. Çarpma sonucu sert bir şekilde yere düşen genç, hafif şekilde yaralandı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, taksiyle gelen genç vatandaşın yardımıyla araçtan inmeye çalışıyor. Bir süre sonra koltuk değneklerine tutunarak araçtan inen genç birkaç adım atıyor. Hastaneden çıkan bir kadın ise taksiciyle konuşarak araca biniyor. Kadının kapısını kapatmasının ardından taksici harekete geçiyor. Geri manevra yapan taksici, koltuk değnekli gence çarpıyor. Taksinin çarptığı genç sert bir şekilde yere düşüyor. Gencin düştüğünü gören bir vatandaş yanına giderken, bir başka vatandaş ise taksiyi durduruyor.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ, İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Kazanın ardından genç, vatandaşların ve sağlık ekiplerinin yardımıyla geldiği hastaneye götürüldü. Burada tedavisi yapılan genç taburcu edilirken, taksi sürücüsü ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

İSMİ YOK:

ya kardeşim bu kadar mı duyarsız olunur. o tepede ki ayna ne yaw ne ? bi bak ulan 2-3 saniyeni ayır bi bak

4
0
yanıtYanıtla
eren:

burak yılmaz ?

1
1
yanıtYanıtla
halil marmarisli:

çok inandirici gelmedi bana biri çarpsin diye bekliyor. taxi aynaya bakmıyor . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title