Haberler

Tedavi Gören Zahide Yetiş Ekranlara Dönüyor!

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Yetiş, anne olmak için tedavi gördüğünü belirterek yakın zamanda ekranlara döneceğinin de sinyalini verdi.

Ekranların sevilen ismi Zahide Yetiş, önceki gün Afyon'un önde gelen alışveriş merkezi Park Afyon'daydı. Ünlü sunucu Banu Noyan organizasyonuyla Afyonlu sevenleriyle bir araya geldi.

"MÜGE ANLI'YI DAHA ÇOK SEVERİM"

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Zahide Yetiş, 7 Aralık'ta yeni bir programa başlayacağını söyledi. Esra Erol'un atv'ye dönmesiyle programı sona eren Yetiş, "Esra'ya küs değilim. Şimdi onunla aynı saatte yayına çıkacağız, rakip olacağız. Esra'yı severim ama televizyon camiasında en çok Müge Anlı'yı severim. Bana da evlilik programı teklifi geldi ama kabul etmedim." dedi.

TEDAVİ GÖRDÜ

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Yetiş, anne olmak için tedavi gördüğünü belirterek, "Yıllarca insanları bebek sahibi olsun diye tüp bebek merkezlerine gönderdim.

"BEN DE ANNE OLMAK İSTİYORUM"

Şimdi ben tedavi oluyorum" diye konuştu. Kendisini görmeye gelen hamile anne adayına "Benim için dua et senin duaların kabul olur. Ben de bir an önce anne olmak istiyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zahide Yetiş Esra Erol Müge Anlı Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (35)

...:

KADIN DEDİĞİN DOLGUN OLACAK . Bİ DERİ Bİ KEMİK KARILARDAN NEFRET EDİYORUM .

35
3
yanıtYanıtla
BOS BEYINLER:

Tabı ıstmezssınız kadını egıtıcı promgam yaptıgı ıcın, sıızn gıbı bos beyınler evlılık programı, zart programı, zurt programı ızlesın, zahıde yetısın programından cok sey ögrendım İbrahım saracoglundan tut, yusuf kavaklı, Hayri gözlikgiller vs vs ama sız anlamassınız kiii. . . .

34
3
yanıtYanıtla
....:

SENIN GIBI CAHILLER TV DEN REYTING KAYGISINILE YAPILAN PROGRAMDAN ÖGRENIR ANCAK ACTA KITAP OKU BELKI DAHA DOGRU SEYLER ÖGRENIRSIN

yanıt6
yanıt1
....:

Dinini ögrenmek istiyorsan ac kuran oku yusuf hoca cahide ile kikirdemekten bugün dogru dedigine yarin yanlis diyor tabii Kuran okumak zor geliyor tv daha cazibeli dimi

yanıt5
yanıt0
BOS BEYINLER:

NECLA HN DİNE TAKILDIZIN TEK NEDENSE , BIRCOK KONUYA DEGINIYO ZAHIDE HN, BIRTEK DIN DEGIL SİZDE IZLIYOSUNKI KİKİRDEDIKLERINI GÖRMÜŞSÜN DEMEKKI. . .

yanıt1
yanıt1
Cansu:

Eğitici program izlemek isteyen birisi illa başka yerlerde bulur ama beğenmez zorunda değil kimse :)

yanıt2
yanıt0
....:

NECLA KINIRDEDIKLERINI VE O ANKI DURUMA ZAHIDENIN YASAMINA GÖRE FETVA VERDIGI ICIN IZLEMIYORUM ZATEN, DIN KISIYE GÖRE DEGISMEZ !!

yanıt2
yanıt0
YilmazMobil-IOS:

Yardimci olalim

6
17
yanıtYanıtla
Hülloğ:

Bende sandım bebegi oldu; )

22
0
yanıtYanıtla
mehtap:

Cok özledim cok tatlisin :)

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title