Haberler

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Agnieszka Radwanska

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ikinci günün son maçında kadın tenisinde dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams, Polonyalı Agnieszka Radw...

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ikinci günün son maçında kadın tenisinde dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams, Polonyalı Agnieszka Radwanska'yı 2-0 yendi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan turnuvada kırmızı grupta yer alan Williams, Radwanska'yı 6-2 ve 6-4'lük setlerle mağlup ederek, ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

Maça iyi başlayan ve 2. oyunda servis kıran Serena Williams, 3. oyun sonunda 3-0 öne geçti. Daha sonra iki tenisçi de servis kullandıkları oyunları alınca, 7. oyun sonunda Williams 5-2 ile üstünlüğünü sürdürdü. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ABD'li raket, 8. oyunda servis kırarak, 35 dakika süren ilk seti 6-2 kazandı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette 4. oyunda servis kıran Serena Williams, 3-1 ile üstünlüğü ele geçirdi. Ancak maçı bırakmayan ve 5. oyunda rakibinin servisini kıran Radwanska, servis oyununu da alarak 3-3 beraberliği yakaladı. Daha sonra her iki oyuncu da servis oyunlarını alırken, Serena Williams 10. oyunda rakibinin servisini kırdı ve seti 6-4, 1 saat 22 dakika süren maçı da 2-0 kazandı.

Karşılaşmanın ardından Serena Williams, tribünlere doğru giderek, seyircilere top verdi. ABD'li raket ayrıca hayranlarına imza dağıttı.

Rakibiyle daha önce yaptığı 7 maçı da kazanan Williams, 8. maçtan da galibiyetle ayrıldı. Kırmızı grupta iki maçını da kazanan ABD'li raket, liderliğini sürdürdü. İlk maçında Petra Kvitova'ya yenilen Radwanska ise ikinci mağlubiyetini aldı.

-wta

Kaynak: AA / Spor

Agnieszka Radwanska Serena Williams Sinan Erdem İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title