Haberler

TBMM Sanayi Komisyonu Üyeleri, Btso Osb'yi İnceleyecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Milletvekilleri, 17 Şubat Cumartesi Günü Btso Organize Sanayi Bölgesi'nde İncelemelerde Bulunacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi milletvekilleri, 17 Şubat Cumartesi günü BTSO Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunacak.

BTSO Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Soner Aksoy başkanlığındaki TBMM Sanayi Komisyonu üyesi toplam 17 milletvekili, 16 Şubat Cuma günü Bursa'da olacak. Komisyon üyeleriyle BTSO Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri akşam yemeğinde biraraya gelecek. 17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'dan itibaren Türkiye'nin ilk ve örnek organize sanayi bölgesi olan BTSO Organize Sanayi Bölgesi'ndeki temaslarına başlayacak olan TBMM Sanayi Komisyonu üyelerine, BTSO OSB Müdürü Suat Özel tarafından brifing verilecek.

Milletvekilleri daha sonra OSB ve su üretim tesislerini gezecek. Heyete Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri de eşlik edecek. TBMM Sanayi Komisyonu üyesi milletvekilleri Eskişehir OSB'de başladıkları ve BTSO OSB'de sürdürecekleri incelemelerinin ardından Manisa'ya gitmek üzere Bursa'dan ayrılacak.

(MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title