Haberler

Tavşanlı'ya "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi"

AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Tavşanlı'da son yıllarda sağlık alanında önemli atılımlar yapıldığını söyleyerek, ilçeye ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacağını bildirdi.

Ordu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nin yeni binasına taşınması, ardından hükümetimizin sağlık politikaları neticesinde ortaya çıkan özel sağlık kuruluşları ile beraber halkımızın sağlık alanında kaliteli ve modern kuruluşlarda hizmet alması sağlanmaktadır" dedi.

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nin eski binasının tomografi ve MR hizmetiyle geliştirileceğini kaydeden Ordu, bu binanın Tavşanlı'nın yanı sıra Domaniç, Emet ve Harmancık ilçelerine de hizmet vereceğini bildirdi.

Kütahya'da olduğu gibi Tavşanlı'daki hastanelerde görevli bütün diş hekimlerinin aynı çatı altında toplanarak ilçeye ağız ve diş sağlığı merkezi kazandırılmasının planlandığını dile getiren Ordu, şunları söyledi. "Bu konuda hastanelerimizin başhekimleri ve diğer idarecilerle birlikte en sağlıklı kararı almak için sürekli istişare içerisindeyiz. En kısa zamanda bu yöndeki net kararı alarak, uygulamaya geçeceğiz."

Ordu, 82. Yıl Devlet Hastanesi yanında bulunan TEDAŞ'a ait boş arazinin hastane bünyesine kazandırılması için gerekli girişimlerin yapıldığını da belirterek, "Artık bu bölgede ek bir bina yaparak, bu hastanemizdeki hasta yoğunluğunun getirdiği sıkıntılardan da kurtulmayı amaçlıyoruz. Bu projelerle birlikte Tavşanlı'da sağlık konusunda hiçbir sıkıntı kalmayacak" diye konuştu.

(YB-EFE-MŞ)

05.11.2007 11:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title