Haberler

'Tatar Ramazan' Setinde Kavga İddialarına Açıklama!

Cevdet Mercan çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuştu...

Yapımını TMC'nin yaptığı, ATV'nin sevilen dizisi Tatar Ramazan'ın setiyle ilgili geçtiğimiz günlerde basına bazı haberler yansımıştı. Haberde, başrol oyuncusu Bülent İnal'ın izinli gününde sete çağrılıp sonra işi olmadığı söylenerek geri gönderildiği ve bu yüzden yönetmen Cevdet Mercan'la tartıştığı iddia edilmişti.

Cevdet Mercan ve Bülent İnal yalanladı

Çıkan haberleri büyük üzüntüyle karşılayan ikili ardarda açıklamalar yaptı. Bülent İnal'ın açıklamalarından sonra yönetmen Cevdet Mercan "Huzur, benim için çalıştığım setlerdeki en önemli şeydir. Bunun böyle olduğunu benimle çalışan ya da çalışmayan herkes bilir." dedi.

"Sette birlikte çalıştığım oyuncudan set çalışanına tüm ekip benim için çok değerlidir. Aynı zamanda sıkı bir dostum olan Bülent İnal'la bu şekilde bir tartışma yaşamış ya da hakkını ihlal etmiş olduğum düşünülemez." diyen Mercan "Setimde böyle bir olayın yaşanmasına en başta ben izin vermem. Böyle bir haberde adımın geçmesi bile benim için oldukça üzücü." dedi.

Bülent İnal ise konuyla ilgili şunları söylemişti: "Aramızda asla böyle bir şey yaşanmadı. Cevdet yıllardır çalıştığım bir yönetmen. Birbirimizin zamanına büyük saygımız var. Biz oyuncu-yönetmen dışında, çok da sıkı dostuz" dedi.

Kaynak: Star / Magazin

Cevdet Mercan Bülent İnal Tatar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title