Haberler

Taşımalı Eğitim Kapsamındaki Öğrencilerin Yemekleri Denetlendi

Taşımalı eğitim kapsamında Korkuteli’ne bağlı Mahallelerdeki taşıma merkezlerine gelen öğrenciler için hazırlanan yemekler denetlendi.

Taşımalı eğitim kapsamında Korkuteli'ne bağlı Mahallelerdeki taşıma merkezlerine gelen öğrenciler için hazırlanan yemekler denetlendi. Korkuteli Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Çelik ve Bekir Vural, Kızılcadağ mahallesindeki İlk ve ortaokulda yemek denetimi yaptı.

Yemeğin içeriği ve dağıtımını inceleyen Korkuteli Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Çelik, "Öğle yemeğinin içeriğinin sözleşmede belirtilen hususlara uygun olduğunu, dağıtımın ise hijyen kurallarına uygun olarak yapıldığını görmek sevindiricidir" dedi.

Çelik, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, taşımalı ilköğretim kapsamında öğrencilere verilen öğle yemeğinin kalitesi, miktarı ve hijyenik şartlara uygun olup olmadığını denetlediklerini kaydetti. İlçede taşıma merkezli ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören 800'e yakın öğrenciye sıcak öğle yemeği verildiğini belirten Çelik, "Öğle tatiline çıkan öğrencimizin yemeği ayağına geliyor. Taşımalı sisteme tabi öğrencilere verilen yemek çeşitleri konusunda çok titiz davranıyoruz. Yemeklerde herhangi bir sorun yok ama denetimlerimiz sık sık devam edecek" dedi.

Daha sonra taşımalı eğitim öğrencilerinin yemek yediği yer gezildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Çelik Kızılcadağ Korkuteli Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title