Haberler

Tashihi Huruf Kursu Sınavları Yapıldı

Güncelleme:

2. dönem Tashih-i Huruf Kursiyerlerinin mezuniyet imtihanı 14 Mayıs'da Bölge Yatılı Kur'an Kursunda yapıldı.

İlimiz Bölge Yatılı Kur'an Kursunda Eğitim ve Öğretim gören 2. dönem Tashih-i Huruf (Kur'an-ı Güzel Okuma) Kursiyerlerinin mezuniyet imtihanı 14.05.2012 saat 09.00'da Bölge Yatılı Kur'an Kursunda yapıldı.

İmtihan, Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Cafer Tayyar DOYMAZ'ın başkanlığında Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Adnan GEDİKLİ ile İlimiz Merkez Ulu Camii İmam Hatibi Turan ÇAKIR'ın komisyon üyelikleri ile gerçekleştirildi. İmtihan sonucunda kursa devam eden kursiyerlerin tamamı başarı göstererek belge almaya hak kazandı.

İmtihan sonunda kursiyerlere seslenen İl Müftüsü Osman ARTAN, "Cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli bir din hizmeti sunmak, Kur'an-ı Kerim'in okunmasında yaşanan telaffuz hatalarını gidermek, ses-seda ve mana bütünlüğü içerisinde güzel okunmasını sağlamak amacıyla, "Tashih-i Huruf Kursu" düzenlendiklerini" belirtti.

Daha sonra imtihanda başarı göstererek belge alma hakkını elde eden personeli İl Müftüsü Osman ARTAN, tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cafer Tayyar Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title