Haberler

Taşer: Seçmenlerimiz İstemeyerek CHP'ye Oy Verdi

Güncelleme:

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taşer, AK Parti mitinginden sonra önemli sayıdaki MHP seçmeninin istemeye istemeye CHP'ye oy verdiğini iddia etti.

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"SEÇMENLERİMİZ İSTEMEYE İSTEMEYE CHP'YE OY VERDİ

Taşer, konuşmasında seçimlerin yerel değil, genel seçim havasında geçtiğini dile getirerek, özellikle AK Parti mitinginden sonra önemli sayıdaki MHP seçmeninin sırf iktidar partisinin galip gelmemesi için istemeye istemeye de olsa CHP'ye oy verdiğini iddia etti.

Sandıklar açılmaya başladıktan sonra CHP ve AK Parti'ye göre daha tenha bir ortamın olduğu MHP İzmir İl Başkanlığı'nda sonuçlar televizyonlardan izlendi. MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ile Konak Belediye Başkanı Adil Özyiğit birlikte takip etti.

"KISKACI KIRAMADIK"

 Seçimlerle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Murat Taşer, "Bilhassa Adalet ve Kalkınma Partisi'nin toplama kalabalıklarıyla yaptığı miting sonrasında biz de kendimizi ifade etmekte zorlanmaya başladık. Kıskacı kıramadık. Dediğim gibi Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ürküntüsü seçmenlerin büyük bir bölümünde 'Oyları dağıtmayalım' psikolojisi etken oldu. Bu seçimi proje yarışmasından ziyade genel seçim havasına soktular" dedi.

"AK PARTİ'NİN ALTERNATİFİ CHP DEĞİL MHP'DİR"

AK Parti'nin alternatifinin CHP değil MHP olduğunu da söyleyen Taşer, "Yerel seçim en zor kulvardı. Burada oyları artırıyor olmak bizim için sınavdır. Genel seçim olsaydı çok daha fazla bir oy kaydedeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Taşer Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Zaten hayatiniz Sol partilere baston olmakla gecti.. Azicik utanmaniz olsa ilkelerinizi degerlerinizi uc kurusa satmazsiniz ..

23
5
yanıtYanıtla
Volendamt.polat2@chello.nl:

Benim hic anlamadigim bir sey var bu ulke avrupa birligine girmeye calismasin ben bir avrupali olarak bu iktidar ve bu dusunceyle kesinlikle alinmaz alinmasinida istemiyorum bu akp ye oy verenler kesinlikle avrupa birligine yakismaz mentalite farki var yaziklar olsun.

4
17
yanıtYanıtla
akptimza-07@hotmail.com:

osmanlı tokadı AK PARTi

10
0
yanıtYanıtla
mhmtmehmetjk1984@hotmail.com:

Evet mhp oyları özellikle izmir ankara ve istanbulda chp ve mhp ye kaydı sebebi mhpnin buraları önemsememesi örnek geçen.seçimde.mhp ankarada # aldı bı seçim 10 genel seçimde mhp genel oyu 20 bulır

0
1
yanıtYanıtla
1453sen6164@mail.com:

sizde adamım diye gezersiniz vah vah

0
0
yanıtYanıtla
OFLUhsynayaz61@hotmail.com:

AKP LİLER DOGUDA BDP YI BDP BATIDA AKP YI CHP-MHP BIRBIRINI BU NE İŞ BİRDE SN ESKI BAKAN BİNALİ KAYBETTI , SADULLAH ERGIN KAYBETTI , HÜSEYİN ÇELİK MEMLEKETINI KAYBETTI ,EMİNE ERDOGAN SİİRT İ KAYBETTI , GALİP ENSARİOGLU DIYARBAKIRI KAYBETTI BASARI DIYORSUNUZ UNUTMADAN GÖKÇEK VE TOPBAŞ İKTİDAR VE SN ERDOGAN FAKTÖRÜNE RAGMEN ZOR KAZANACAK NE BASARISINDAN BAHSEDIYOR İNSANLAR BASARI ÜLKENİN DOGUSUNU PKK TESLIM EDENLERINDIR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title