Haberler

Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, tasarımcı Emre Erdemoğlu, 2020-2021 sonbahar-kış koleksiyonunda manken olarak defileye çıktı. Şarkıcı, gök mavisi takım elbisesiyle podyumda boy gösterdi.

Tasarımcı Emre Erdemoğlu,2020-2021 sonbahar-kış koleksiyonunu "Beni Bağrına Bas" temasıyla Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında tanıttı. Tasarımcının erkek koleksiyonunu tanıttığı defilesinin sürprizi ise tasarımcının uzun zamandır sahne kostümlerini tasarladığı Murat Dalkılıç oldu.

MURAT DALKILIÇ MODELLİK YAPTI

Emre Erdemoğlu defilesinde podyumda yürüyen Murat Dalkılıç, 70'lerden ilham alınarak hazırlanan koleksiyondan mavi tonlarında kısa kolu üzerine ikinci bir uzun kolu olan gök mavisi bir takım ile podyuma çıktı. Defile finalinde de tasarımcı Emre Erdemoğlu ile birlikte selama çıkan ünlü şarkıcı, podyumdaki enerjisiyle dikkatleri topladı. Moda dünyasında basamaklarını çok hızlı tırmanan Emre Erdemoğlu, koleksiyonuyla ilgili olarak, "Koleksiyonumda insan ilişkilerinin günümüzde geldiği son noktayı protest bir anlatımla ifade etmeye çalıştım. Duygunun, hissiyatın azaldığı bir dünyayı kabul etmeyip birbirimize daha sıkı sarılmamız gerektiğini farklı bir dille anlattım" dedi.

Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı

Pandemi nedeniyle seyircisiz olarak gerçekleşen ve dijital olarak çekilen defile, 12-16 Ekim tarihleri arasında online üzerinden sanal etkinlik alanından izlenebilecek.

Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı

Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Dalkılıç Mercedes Benz İstanbul Moda Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

..:

neden hepsinin ayağında haç işareti var?

18
1
yanıtYanıtla
suat trabzon:

Bu sanatçı piyasasınıda baya elegeçirmişler. kendinden olanları kolluyorlar.

yanıt1
yanıt0
....:

Haç işareti hiç yakışmadı murat dalkılıç

10
5
yanıtYanıtla
Olmadi:

Hac isareti ayaklarinda ne geziyor dallamanin aklina bak,,hangi din olursa olsun ayaklara kadar düsürülemez

12
1
yanıtYanıtla
halk:

bunların halka ne faydası var ? milletin karnı aç

11
2
yanıtYanıtla
MONARŞİ:

Biz ne milletten, bu onların seçimi.

yanıt0
yanıt2
asabi_holigan:

özenti misiniz bu Haç işareti nedir. Bi dua edin desek nasil oluyor diye sorarsiniz

10
1
yanıtYanıtla
ewew:

ayaklarının üstündeki haç ne. .

10
0
yanıtYanıtla
Elalemin derdi:

Ulan size ne adamin hac isaretinden. . Belki müslüman degildir. Begenmesenizde saygi duymak zorundasiniz dini görüslerine. Herkes Imam efendi olmus.

3
7
yanıtYanıtla
Can:

Kes lan. . . . Ne oldugu belirsiz beyin. . . Laikmisin nesin. . . . Git defol yunanistana! Yallaaaaaah

yanıt1
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title