Haberler

Tarihi Kalede İntihar Girişimi

Şanlıurfa'da, Hz. İbrahim Peygamber'in Ateşe Atıldığı Yer Olarak Bilinen Urfa Kalesine Çıkan 28 Yaşındaki M.H, İntihara Teşebbüs Etti.

Şanlıurfa'da, Hz. İbrahim Peygamber'in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Urfa kalesine çıkan 28 yaşındaki M.H, intihara teşebbüs etti. İşsiz ve ailevi sorunları bulunan H, polisin uzun süren ikna çabası sonucu son anda intihar etmekten vazgeçti.

Olay; akşam saatlerinde Balıklıgöl'ün güneybatısında meydana geldi. Balıklıgöl Yerleşkesi'nde bulunan tarihi Urfa Kalesi'nin eteğindeki demir korkulukları aşarak kayalıkların üzerine çıkıp, 'Ölmek istiyorum' diyen bir genci görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kaleye gelen polisler çevrede önlem alırken, itfaiye ve sağlık ekiplerinden de yardım istendi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de bölgeye gelmesinin ardından polisler, yanına kimseyi yaklaştırmayan gençle konuşmak istedi. İşsiz olduğunu ve Bursa'da bulunan eşinin 3 aylık hamile olduğunu polise anlatan M.H, sorunlardan bıktığını, bu nedenle ölmek istediğini gözyaşları içerisinde söyledi.

Kayalıklar üzerinde yaklaşık 40 dakika duran genci dinleyerek, sakinleşmesini bekleyen polis gereken yardımı yapacaklarına dair söz vermesi üzerine H, gözyaşları arasında canına kıymaktan vazgeçti. Kale burçlarından indirilen genç tedavi için Balıklıgöl Devlet Hastanesi"ne götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title