Haberler

CHP'li Tarhan Erdem'in HDP'li Kızı: Barajı Aşacağız

Güncelleme:

CHP'li Tarhan Erdem'in kızı HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ayşe Erdem, ailesinin en büyük destekçisi olduğunu ve HDP'nin barajı aşacağını söyledi.

Araştırmacı-yazar Tarhan Erdem'in kızı HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ayşe Erdem, ailesinin en büyük destekçisi olduğunu belirterek, "Babam bana çok doğru bir iş yaptığımı hissettiriyor" dedi.

CHP'Lİ TARHAN ERDEM'İN HDP'Lİ KIZI

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Okmeydanı'nda Alevi Bektaşi Seçim Bildirgesi Toplantısı düzenledi. Toplantıya araştırmacı-yazar Tarhan Erdem'in kızı HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ayşe Erdem de katıldı.

"BARAJI AŞACAĞIZ"

Ayşe Erdem, 7 Haziran seçimini çok önemsediğini belirterek, "Hakikaten çok demokrasi ve özgürlük mücadelesini yükselttiğimiz çok heyecanlı bir dönem geçiriyoruz. Barajı aşacağız ama hakikaten bu mücadeleyi sürdürdüğümüz ve kendi sesimizi yükselttiğimiz tüm hakların inançların ve kimliklerin sesini duyurmasına vesile olan bir seçim dönemi yaşıyoruz. Özellikle kadınların kadın sesini yükselttiği bir seçim dönemi yaşıyoruz. Bu yüzden çok önemsiyorum bu seçim dönemini. 8 Haziran sabahı hakikaten toplumun tüm kesimlerinin kaygı ve endişelerinin gittiği HDP'ye oy veren ve vermeyen tüm kesimlerin endişelerinin giderildiği 8 Haziran sabahına uyanacağız" dedi.

"AİLEM EN BÜYÜK DESTEKÇİM"

Ailesinin kendisini desteklediğini kaydeden Erdem, "Benim ailemin bana çok desteği oluyor. Hem babamın hem annemim hem de erkek kardeşimin. HDP kurulduğundan beri bu partinin içindeyim. Babam bana çok doğru bir iş yaptığımı hissettiriyor. Babam, Eşbaşkanlığına geldiğimde 'Aile olarak üstümüze ne düşerse yanında olacağız' demişti" şeklinde konuştu.

KONDA'NIN ANKETİNDE HDP BARAJI AŞIYOR

KONDA'nın 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçim için yaptığı son araştırmada HDP, barajı aşıyor. HDP'nin oy oranı, 10,6 olarak çıkmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Tarhan Erdem Ayşe Erdem İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

cccGERÇEKLERccc:

BARAJI AŞINDA HAKKINIZ OLAN KOLTUKLARI HIRSIZLARDAN GERİ ALIN!

29
6
yanıtYanıtla
Uşak lıMobil-ANDROID:

oylar hdpye

24
6
yanıtYanıtla
Hasan KızılpınarMobil-ANDROID:

Allah yardımcınız olsun.Bütn barajları yıkar geçerim.

12
6
yanıtYanıtla
Mechul:

AŞARSINIZDA HANGİ BARAJI BİLEMEM PÜRüPAK YAPMAYIN HDP Yİ RİCA EDİYORUM BİRAZ HAFIZANIZI TAZELEYİN LTF YAZIKTIR GÜNAHTIR BU MİLLETE ONLARIN DERDİ TERÖR APO KÜRT HALKI YEMESİN BU HOŞ GÖRÜNME AYAKALRINI

3
11
yanıtYanıtla
.Mobil-ANDROID:

chp pkk kol kola bu millet Aptalya inş.barajın altında soluksuz kalırsınız

4
9
yanıtYanıtla
BARIŞ VE DEMOKIRASI IÇIN OYUMU HDPYEmobilWeb@haberler.com:

OYLAR HDPYE YAŞASIN HDP YAŞASIN KARDEŞLIGI

9
3
yanıtYanıtla
turkmobilWeb@haberler.com:

Bi ermeni partisi hdp hic bi kurt oy vermez atalarinin katiline verenlerde zaten ermenidir

3
6
yanıtYanıtla
ShmobilWeb@haberler.com:

Ulan ermenileri hem vatanlarından kovup ölüme sürüklemişiz, yetmezmiş gibi hakaret kavramı olarak ermeni uşağı ermeni dönmesi vs vs ne garip bi millet olmuşuz

5
2
yanıtYanıtla
okumak lazım:

Ya esas silah gücüyle algı yaratmaya çalışan sizsiniz. toplumsal nefreti körükleyerek . . . Diyelimki batıda bir köyde hdp ye oy verecek bir aile var ve verdiği zaman köylü tarafından deşifre edilecek. Çünkü tüm köy içinden sadece 5 oy çıktıysa bu ordaki kürt ailedir diyecekler ve linç girişimine hedef gösterilecek. Dolayısıyla o aile bu kin ve nefretin olduğu yerde oy kullanmaktan korkacak. nerde stand açsalar etrafta siviller ve standa saldıran azgın gençler var. . . Peki doğuda öylemi herkes her istediği partiye veriyor. . . Gelin görün burda dışardan gelen memur istediğini konuşabliyor. Batıda senmisin ben kürdüm de. . . . bu bahsettiğim böyle muhafazakar içine kapanık il ve ilçeler için

3
3
yanıtYanıtla
birindarMobil-ANDROID:

barajları aş da gel kurbanın olam oylar hdp

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title