Haberler

Tamir için gittiği evdeki kadının iç çamaşırlarını cinsel organına sürten tesisatçı kameraya yakalandı

Güncelleme:

İngiltere'de musluk tamiri için gittiği evde gizlice yatak odasına giren tamirci, kadının iç çamaşırlarını cinsel organına sürttü. O anlar kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki kadın, daha önce evine birkaç kez hırsız girdiği için odalara güvenlik kamerası taktırdı. Kadın geçen hafta banyosundaki musluğun su sızdırması üzerine eve su tesisatçısı çağırdı. Tesisatçı evden çıktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerine bakan kadın, gördükleri karşısında büyük şok yaşadı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE POLİSE KOŞTU

Tesisatçının banyodan çıkıp yatak odasına gittiğini ve kullanılmış çamaşırlarını koklayıp cinsel organına sürdüğünü görünce şaşıran kadın, görüntüleri polis ile paylaştığını söyledi. Polis tesisatçıyı gözaltına aldıktan sonra kefaletle serbest bıraktı.

ARTIK YATAK ODASINDA UYUMAKTAN KORKUYOR

Yaşadığı olaydan sonra midesinin bulandığını söyleyen kadın, kendi yatak odasında bile uyumaktan korktuğunu belirtti. Olay ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (20)

Vatandaş:

Nasıl haber şimdi bu böyle ya da haber mi anlamadım ki? Adanamızın sapıkları yetiyor zaten bize, bir de İngiliz sapıklarını mı çıkarttınız?

21
5
yanıtYanıtla
MATRUŞKA:

BU DÜPEDÜZ TUZAKTIR. ! DİĞER ODALARDA ERKEĞİ BAŞTAN ÇIKARIP KAMERA KARŞISINA GEÇMESİNİ SAĞLAMIŞ OLABİLİR.

11
6
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Kocaelinin sapıklarının eline su dökemez bunlar burada bolca okuyoruz

8
4
yanıtYanıtla
Asker:

Hayırdır bilader izmitlilerle bir sıkıntın mı var ? Derdin ne

yanıt6
yanıt10
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Benim ne derdim olacak bizzat kendilerinin birbirleriyle derdi oluyor bolca sapık haberleri okuyoruz en basiti Palu ailesi

yanıt0
yanıt0
Bot:

Eve erkeği yalnız çağır yatak odanı aç ortalıkta iç çamaşır bırak sonra sa pk de işin içinden kurtul ahlaksız kadın. Önce sen ahlak a uygun hareket et

2
8
yanıtYanıtla
:

kadının yatak odası sanki yatak odası değil de film stüdyosu gibi tavanda kamera ve spotlar gizi kameralar vs. burayı ya fantezinde ya da şantajda kullanıyor gibi duruyor

4
6
yanıtYanıtla
byrm:

almasın eve tek başına erkeği

3
6
yanıtYanıtla
Adınızı yazın Adem:

Bı an ülkemizde sandım.

6
2
yanıtYanıtla
zühtü ferudun nayır:

arkadaş sapıkmı tamam o halde en ağır cezası hadım olmalı ne bu böyle birdaha yapabilirsin der gibi serbest bırakılıyor böyle bir düzen olmaz kısasa kısas olmalı

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title