Haberler

Tamir etmek istediği kamyonetin altında kalan vatandaş hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir oto kurtarıcıda, takozların kayması sonucu tamir etmek istediği kamyonetin altında kalan 70 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti. Olay yerinde babasının cansız bedenine sarılan oğlun feryatları ise yürek burktu.

Kocaeli'de 14.00 sıralarında İzmit Sanayi Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir oto kurtarıcıda meydana gelen olayda, oto kurtarıcıda arızalı bir 41 BE 027 plaka Renault marka kamyoneti tamir etmek isteyen Mustafa Haşiloğlu (70), aracı kaldırarak altına takoz yerleştirdi. Daha sonra kamyonetin altına giren Haşiloğlu, takozların kayması sonucu üzerine düşen kamyonetin altında kaldı. Olayı görenler, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi.

TAKOZLAR KAYINCA TONLARCA AĞIRLIKTAKİ KAMYONETİN ALTINDA KALDI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vinç yardımı ile Haşiloğlu'nu aracın altından çıkardı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede ise Haşiloğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen ve tonlarca ağırlıktaki kamyonetin altından çıkarılan Haşiloğlu'nun cansız bedenini gören oğlu Yasin Haşiloğlu ise babasının cansız bedeni başında gözyaşı döktü. Babasının cansız bedeni başında feryat eden Yasin Haşiloğlu'nu yakınları teselli etmeye çalıştı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hayatını kaybeden Mustafa Haşiloğlu'nun cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İtfaiye Renault Kocaeli 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

SEKOCAN:

İŞTE ECEL GELDİMİ HİÇ BİRŞEYİ DİNLEMİYOR. SEVDİKLERİNİZLE İYİ GEÇNİN BİR VARIZ Bİ YOKUZ ALLAH RAHMET EYLESİN

13
2
yanıtYanıtla
ebru:

ne oluyorsa garibana oluyor. çok üzüldüm. allah rahmet eylesin

11
1
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü gerçekten.

8
0
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title