Haberler

    Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız, arabada aşk pozu verdi

    Güncelleme:

    Tamer Karadağlı ile kendisinden 30 yaş küçük sevgilisinin aşkı dolu dizgin devam ediyor. İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla aşklarını göz önünde yaşayan çiftten Iraz Yıldız, Instagram hesabından aşk dolu bir pozlarını paylaştı.

    Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan 53 yaşındaki Tamer Karadağlı, bir süre önce 23 yaşındaki Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmeleriyle ortaya çıktı.

    ARABADA AŞK POZU VERDİLER

    Genç piyanist Iraz Yıldız, önceki gün Tamer Karadağlı'nın aracında çektiği fotoğrafı Instagram'ında paylaştı. İkilinin mutluluğu, fotoğrafa böyle yansıdı.

    Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız'dan aşk karesi!

    SEVGİLİSİNİN ÇEKTİĞİ POZU PAYLAŞMIŞTI

    Ünlü oyuncu aralık ayında sevgilisinin çektiği bir pozu Instagram hesabından yayınlayarak aşkını ilan etmişti. Sahil kenarında otururken telefonuyla uğraşan Karadağlı'nın o hallerini gören Yıldız, telefonuna sarılmış ve sevgilisinin fotoğrafını çekmişti. Fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Karadağlı, "Denize bakmak varken bu adam niye telefona bakar ki" diyerek Iraz Yıldız'ı etiketlemişti.

    Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız'dan aşk karesi!

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Tamer Karadağlı Burcu Esmersoy Nişantaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500

    Yorumlar (22)

    ...:

    Halk yapsa demediğini bırakmazlar ama kendilerine herşey mübah ne de olsa onlar sanatçı!! Bide meslektaşları da destekliyo nazar boncuğu falan koyuyorlar hepsi aynı beş para etmezler...!!!

    32
    2
    yanıtYanıtla
    Turko01:

    Normal yurdum insanında sapıklık Ünlü zenginde adı aşk.

    29
    4
    yanıtYanıtla
    ııııı:

    kusacammmm

    26
    3
    yanıtYanıtla
    Paranın Gücü:

    Para ne demek görüyoruz işte. Biz yaşıtımızı bulamazken elin oğlu 30 yaş küçüğü buluyor :)

    28
    1
    yanıtYanıtla
    abdullah:

    aynı şeyi köylü biri yapsa ver yansın ederler. kendi kızını 30 yaş büyük birine kim verir. yada kendinden 30 yaş büyük birinde insan ne bulur. bu aslında şan şöhret yada para için birlikte olmak değil mi? yolun sonu başından belli 1-2 yıl geçmez herkes yoluna denir. inanın köylü biri alsa hiç olmazsa bir ömür geçirir. bu ünlülere ve yaşamlarına acıyorum ve onlardan utanıyorum.

    26
    1
    yanıtYanıtla
    NE DİYİM:

    İLGİNÇ Bİ BAKIŞ AÇISI AMA HAKLI OLDUĞUN DA Bİ GERÇEK. .

    yanıt4
    yanıt1
    zafer:

    davul bile dengi dengine insan yasindan utanir

    22
    2
    yanıtYanıtla
    ARİF:

    BUNLARIN ANASI BABASI YOKMU

    19
    1
    yanıtYanıtla
    Millet:

    Çocugu yasında gercekten tamam ikili anlama sonucta ama ne bıleyım tuhaf yani. . .

    18
    1
    yanıtYanıtla
    En:

    Onlara laf yok ...bir vatandas yapsa ..edepsiz oluyor i...iste zengin şöhretli insanlar la fakir insanlarin arasindaki fark

    17
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title