Haberler

    Taksim Trio

    Enstrümanlarına tutkun Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan, Taksim Trio projeleriyle 12 Ocak'ta Salon İKSV'de müzikseverlerle buluşuyor.

    Enstrümanlarına tutkun Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan, Taksim Trio projeleriyle 12 Ocak'ta Salon İKSV'de müzikseverlerle buluşuyor.

    "Grubun adını taşıyan ilk albümleri 2007'de Doublemoon etiketiyle yayımlandı. 2007'de, dünya müziğinin en önemli fuarı WOMEX'te dakikalarca ayakta alkışlandılar. Ertesi yıl Londra Caz Festivali kapsamında Queen Elizabeth Hall sahnesine çıktılar. 2013'te yayımlanan ikinci albümde özgün bestelerin yanı sıra Orhan Gencebay, Zülfü Livaneli ve Şükrü Tunar'ın parçalarına yer verdiler. Üçüncü albüm 'Ahi' ise 2016'da yayımlandı. Salon'da verdikleri bütün konserleri dolup taşan grup, müzikal zenginlikleriyle dünya müziğinde son yılların en dikkat çekici gruplarından biri sayılıyor.

    Klarnet, bağlama ve kanunun sıradışı birlikteliği üçlüyü tek ruhta birleştiriyor."

    *Biletinizin barkodunu  aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Hüsnü Şenlendirici İsmail Tunçbilek Aytaç Doğan Taksim Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title