Haberler

Taksim'de Eylem Yapmak İsteyen 10 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Taksim'de, Hayata Dönüş Operasyonunun yıl dönümünde basın açıklaması yapmak isteyen ve uyarıya rağmen dağılmayan gruptan 10 kişi gözaltına alındı.

Taksim'de, "Hayata Dönüş Operasyonu"nun yıl dönümünde basın açıklaması yapmak isteyen ve uyarıya rağmen dağılmayan gruba müdahale eden polis ekipleri, yaklaşık 10 kişiyi gözaltına aldı.

Taksim Meydanı'nda toplanan Mücadele Birliği Platformu'na üye bir grup, 19 Aralık 2000'de cezaevlerine düzenlenen "Hayata Dönüş Operasyonu"nun 13. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yapmak istedi.

Güvenlik önlemi alan polis ekileri, pankart açan ve çeşitli sloganlar atan grubun basın açıklaması yapmasına izin vermedi. Polis ekipleri, uyarılara rağmen dağılmayan gruptakileri, kalkanlarla Sıraselviler Caddesi'ne kadar uzaklaştırdı. Gruptakilerin direnmesi üzerine arbede yaşanırken, polis ekipleri biber gazıyla müdahalede bulundu. Müdahale sırasında gruptan bir kişi yüzünden yaralandı. Bir basın mensubu da tartaklandı.

Bu sırada cadde başındaki tek katlı restoranın çatısına çıkarak pankart asan iki kişi, polis tarafından pankartla birlikte aşağıya indirildi. Müdahaleye tepki gösteren bazı vatandaşlar da polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Polis müdahalesinin ardından gözaltına alınan yaklaşık 10 kişi, emniyete götürüldü. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title