Haberler

Taksiciden kadın müşteriye şok tehdit: Seni gebertirim kadın

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın, Küçükçekmece'ye gitmek isteyince taksi şoförü yoğun trafikten dolayı kadını metrobüse bırakmayı teklif etti. Buna sinirlenen müşteri takside sigara içmeye kalkınca ortalık karıştı. Taksici tarafından "Seni gebertirim" sözleriyle tehdit edilen kadın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Geçen Çarşamba günü Esenyurt'ta meydana gelen olayda, mobil uygulama üzerinden taksi çağıran kadın müşteri, gelen taksiye binip Küçükçekmece'ye gitmek istedi. Taksi sürücüsü Mehmet isimli şahıs ise akşam dönüş trafiğine yakalanacağını söyleyerek, müşteriyi metrobüse bırakmaya ikna etmeye çalıştı.

"SENİ GEBERTİRİM KADIN"

Yaşanan durumdan dolayı sinirlenen kadın taksi içerisinde sigara içmek isteyince taksici ile aralarında tartışma çıktı. Hem gideceği adrese gidemeyip hem de sigara içilmesine izin verilmeyen müşteri bu anları telefonu ile kayıt altına almaya başladı. Bu durumu gören taksi sürücüsü, genç kadını tehdit edip, "Gebertirim seni, telefonunu kırarım, Allah belanı versin," diye hakaretlerde bulundu. Bu durum sonrası "Sigara içmeme izin vermiyorsan beni gideceğim yere götürmek zorundasın" diyen genç kadının bu istediği de taksici tarafından reddedildi.

ÜCRETİ ALAMAYINCA HAKARETE DEVAM ETTİ

Haramidere metrobüs durağına götürülen genç kadın burada bırakıldı. 15 TL tutan taksi ücretini de talep eden taksici, ücretini alamayınca hakaretlerine devam etti. Bu sırada polisi arayan taksici kadından şikayetçi oldu. Taksiden inen genç kadın ise başka taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

İKİ TARAF DA ŞİKAYETÇİ

Yaşanan olay sonrası taksi sürücüsünün izinsiz görüntüsünün çekilmesi ve parasını alamamaktan dolayı şikayetçi olacağı öğrenilirken, kadın müşterinin de karakola gidip şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan olaylar ise kadının cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece Esenyurt Haberler

500

Yorumlar (91)

Serhan:

adalet sistemi bayanları bu hale getirdi erkekleri ezsinler ses etmesin die yapmadıklarını bırakmadılar bır dava olsa bayanla aranızda hakim size acık acık dior sana laf bile etse yolunu degiş diyor dusunun artık bayan sana küfür edecek vuracak sen put gibi duracan ne guzel dunya. tükurim türkiyenin adalet sistemine ben

26
6
yanıtYanıtla
Zez:

Boş konuşuyorsun evet bir kadın sana küfür de etse yürü git kadını mı döveceksin? Etsin dursun sanane efendi gibi yürü yoluna. Bu kadının yaptığı başka şey adamın aracına binmiş sonuçta. Ki ceza alan bu kadın olacak. Nir tane haksız kadın görğnce bütğn kadınları şımardı diye itham ediyorsunuz ne kadar ahlaksız bir kafa yapısı var sizde... Şımardı dediğiniz kadınlar her gün ölüyor şiddete uğruyor istismar ediliyor vicdan insaf hiçbiri yok sizde ergen misiniz nesiniz

yanıt0
yanıt0
ahmet:

taksi içinde sigara içemez. kabul. fakat taksicinin müşteriyi istediği yere götürmek mecburiyeti vardır. Bu taksicilerin ahlaksızlığı diz boyu. bunların ehliyeti ellerinden alınmalıdır.

23
9
yanıtYanıtla
Kurmanc:

Para vermeyecek müşteriyi sen götür o zaman istediği yere dangoz

yanıt1
yanıt1
haso:

kadinin haksiz oldigu belli show pesinde kaltak

24
7
yanıtYanıtla
Hayta:

Kadınlar çok şımardı,AHLAK düzeyleri bozuldu.Bas örtüsü kadınlar daha çok ahlakları coktu

21
10
yanıtYanıtla
Zez:

Erkekler çok şımardı ahlak düzeyleri bozuldu demediğin için kadınların yaptığı da batmasın olur mu? Sen yaparsan kadınlar da yapar. Ahlak kadınların görevi değil.

yanıt0
yanıt0
Gülcan:

Dün bu haberi izledim taksici kesinlikle haklı

24
5
yanıtYanıtla
Harun:

Taksici sigara içmesine izin vermediği için metrobüste bırakmak istemiş. Kadın haksız yere provoke ediyor kadına dava açılmalı milleti galeyana getirdiği için

15
13
yanıtYanıtla
Şahin:

Bunların çoğu bilerek çıngar çıkarıyor ve ücret ödemeden taksiden iniyor... Yeni taktik bu...

20
7
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title