Haberler

Takip ettiği kocasını bir kadının evinde basan eş, ortalığı birbirine kattı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını başka bir kadının evinde yakalayan H.T. adlı kadın ortalığı birbirine kattı. Polis, çıkan kavgayı güçlükle ayırırken, karşılıklı şikayet üzerine taraflar polis merkezine götürüldü.

Olay, saat 20.00 sıralarında Bağlık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.T. adlı kadın, kendisini aldattığını düşündüğü eşi M.T.'yi takip etti. Kocasının, G.A.'nın (32) evine girdiğini gören H.T., eve giderek kapıyı çaldı. Eşini G.A.'nın evinde yakalayan H.T., ortalığı birbirine kattı.

EVDE BAŞLAYAN KAVGA SOKAĞA TAŞTI

Evde başlayan kavga, sokakta da devam edince polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirdi. Yaşadıklarını polis memurlarına anlatan H.T., bu sırada araya giren kocası M.T.'ye de tepki gösterdi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine H.T. M.T. ve G.A., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ereğli Haberler

500

Yorumlar (19)

İnsaf:

Yenge hanım en doğrusunu yapmış. Olayı sineye çekmemiş. Tepki göstermedikçe, bu tarz kişilerin cesareti artıyor.

63
10
yanıtYanıtla
Erhan:

Tam tersi olsa ne diyecektin, genelde tam tersi olduğunda adam kadını öldürüyor o zamanda böyle diyecek misin

yanıt17
yanıt15
Yuri:

Evde kocasına karilik yapmayıp her türlü saygısızlığı gösteren kadınların sonu böyle oluyor ondan sonrada kabullenemiyorlar hir çıkarıyorlar

17
16
yanıtYanıtla
Maho aga:

Yorum super

yanıt0
yanıt0
RAMO:

Karıya bak sen ajan gibi :)) Adamda safmış biraz olum karda yürü izini belli etme :)) sökerler ciğerini böyle acemi avcı seniiiii

10
19
yanıtYanıtla
Acemi mi:

Karısından sakladı diyelim,yüce Allah gör müyor mu?Melekler yaz miyor mu?Azaları ahirette onun yaptıklarını ifşa etmeyecek mi?

yanıt5
yanıt0
KÖYÜN DELİSİ:

Hanımefendi sonuna kadar haklı. Hem de böyle Mübarek bir gecede adamın ardamarı çatlamış, olacak iş değil, yazıklar olsun. . . . . .

14
7
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Kadın ev basmış, tehdit etmiş, şiddet uygulamış, mahallede bağırıp rezillik çıkarmış. . . Bence verilecek an hafif ceza 5 yıl hapis ve evden zuaklaştırmadır. Sen kimsin ki başkasının evini basıyorsun, burası dağ başı, sen de eşkıya mısın?

yanıt3
yanıt10
M:

Yuva yıkanın yuvası olmazmış

18
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Bu hanım benim idolüm olmalı kendisini tüm kadınlar rol model olarak el üstünde tutsun mutlaka. Düşünsene milyonlarca bekar erkek geceleri yataklarına yanı üzerine devrilip Allah''a yalvarıyorlar yalnızlığın yarattığı acıyı dindirmesi için. Rüyalarında cennet hayalleri görüyorlar, yüzleri gülse de içleri kan ağlıyor. Cenabı Allah intikam alanların en hayırlısıdır. O bekarlara yüz vermeyen kadınlar gidip layık oldukları erkeklerin yanında diledikleri kadar ömür tüketebilirler. Tencere kappak.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title