Haberler

T.C. Beykoz Belediyesi Kültür Sanat

Güncelleme:

20: 00 (Şu an 112 Boş Koltuk Mevcut)Ahmet Mithat Efendi Kültür MerkeziÇIĞDEM HAKAN GÜNERI - FATIH ÖZSEÇEN - FARUK ALAMEHMET - SERDAR DINÇER - GÜLNUR ÇELIK - ULAŞ SAYMAN - HAVVA ŞAHIN - OĞULCAN SÖĞÜT - EMIRHAN KÜÇÜK - DUYGU TÜRKYILMAZ - BERKE ENES ULUDAĞ - ALI BERK YAMAN - FURKAN AYHAN ÖZDEMIR...

20: 00 (Şu an 112 Boş Koltuk Mevcut) Ahmet Mithat Efendi Kültür MerkeziÇIĞDEM HAKAN GÜNERI - FATIH ÖZSEÇEN - FARUK ALAMEHMET - SERDAR DINÇER - GÜLNUR ÇELIK - ULAŞ SAYMAN - HAVVA ŞAHIN - OĞULCAN SÖĞÜT - EMIRHAN KÜÇÜK - DUYGU TÜRKYILMAZ - BERKE ENES ULUDAĞ - ALI BERK YAMAN - FURKAN AYHAN ÖZDEMIR - SAMAT GÖKGÖZ - KAZIM BALTA - FEHIM ARDA AYTÜRK -ÇAĞDAŞ SERCAN DOĞANTEKIN - İBRAHIM ÖMER İŞLERHÜNKAR Alanya Beyinin oğlu Gaybi, avlanırken bir ceylanı vurur. Yaralı ceylan kaçar ve bir Tekke'nin kapısından girer. Burası bir Anadolu Ereni olan Abdal Musa'nın Tekkesi'dir. Abdal Musa kolunu kaldırır ve "Ceylana attığın ok bu muydu? " diye sorar. O an nasıl bir hata yaptığını anlayan Gaybi, Tekke'ye kabulünü ister ve dünya malından vazgeçer. Gaybi', "Kaygusuz Abdal'a" dönüşecek, çağları aşacak deyişler, şiirler böyle ortaya çıkacaktır. ÖNEMLİ DUYURUİçişleri Bakanlığı Tarafından Yayınlanan Toplu Faaliyetlere Dair Genelge Kapsamında; MİSAFİRLERİMİZİN TOPLU OLARAK BULUNACAĞI TÜM ETKİNLİKLERDE, 6 EYLÜL 2021 İTİBARİYLE AŞI KARTI VEYA NEGATİF SONUÇLU PCR TESTİ ZORUNLULUĞU VARDIR. Etkinlik alanına gelirken misafirlerimizin aşı kartını /aşı kartı yok ise PCR testi veya hastalığı geçirmiş olduğuna dair HES uygulaması üzerinden ilgili ibrazını yapması gerekmektedir. Kişi hastalığı geçirmemiş, aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecektir. ÖNEMLİ NOTLAR*Etkinlik başlamadan 30 dakika önce tüm seyircilerimizin salondaki yerlerini almaları gerekmektedir. *Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır. Geç kalan seyirciler, etkinliğe ara verildiğinde salona girebilirler. *Zamanında (programdan 30 dakika önce) gelmeyen izleyiciler, herhangi bir hak talep edemezler. *Çocuk ve yetişkin oyunlarımızda yaş aralığı tanıtımların yapıldığı sayfalarda yazmaktadır. *Salona yiyecek ve içecek ile girilmesi yasaktır. *Etkinlik süresince cep telefonları kapalı tutulmalıdır. *Acil durumlar dışında etkinlik sonuna kadar salondan çıkılmaması önemle rica olunur. *Çocuk ve Yetişkin tiyatroları için biletlerinizi etkinlik günü gişeden temin edebilirsiniz. *Bilet kontrolü yapıldıktan sonra koltuk numarasına göre oturulması gerekmektedir.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Ahmet Mithat Efendi Abdal Musa PCR Testi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title