Haberler

    Swansea Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor

    Gary Monk'un öğrencileri, Stoke City deplasmanında kötü gidişata son vermek istiyor.

    Premier Lig'de 8.hafta karşılaşmalarında Swansea City, Stoke City'ye konuk oluyor.

    Swansea, 2011 yılında çıktığı Premier Lig'de bugüne dek Stoke City karşısında Britannia Stadium'da oynadığı maçlarda galibiyet yüzü görememişti.

    Galli ekibin teknik patronu Garry Monk maç öncesi yaptığı açıklamalarda şöyle konuşmuştu: "Üç puan için sahaya çıkacağız. Stoke deplasmanları hiç kolay olmadı. Gene olmayacaktır ama artık kazanmak zorundayız. Kendimize inanmalı ve gerçek oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız."

    Konuk ekipte Jonjo Shelvey cezalı durumda. Son maçta cezası nedeniyle forma giyemeyen Angel Rangel ise takımdaki yerini alacak.  Leon Britton, Jordi Amat ve Dwight Tiendalli'nin sakatlıkları ise devam ediyor.

    Stoke City'de Victor Moses ve Mame Biram Diouf'un sahalara dönecek olması ise teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

    Teknik patron Hughes maç öncesi yaptığı açıklamalarda şöyle konuşmuştu: "Victor ve Mame'nin durumları son derece iyi. Takımla çalışma fırsatı da buldular."

    Glenn Whelan'ın durumu belirsizliğini korurken, Steve Sidwell'in ise ilk 11'deki yerini alması bekleniyor. Öte yandan Peter Odemwingie'nun uzun süreli sakatlığı da devam ediyor.

    MUHTEMEL 11'LERStoke City: Begovic, Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters, Whelan, N'Zonzi, Diouf, Adam, Arnautovic, Crouch

    Swansea: Fabianski, Rangel, Williams, Fernandez, Taylor, Carroll, Sung-Yueng, Dyer, Sigrudsson, Routledge, Bony

    Swansea City:

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Swansea City Stoke City Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title