Haberler

Survivor'un 89. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal Can ile Danla Bilic şifreli olarak konuştu

Güncelleme:

İletişim ödülünü kazanan Gönüllüler takımı Survivor'un bugün yayınlanacak olan bölümünde arkadaşlarıyla canlı bağlantı yaparak konuşacak. En yakın arkadaşı fenomen Danla Bilic ile konuşan Cemal Can ise şifreli konuşmayla dışarıdan haber almaya çalıştı.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020, bugün 89. bölümüyle ekrana gelecek. İletişim ödülünü kazanan Gönüllüler takımı, 3'er arkadaşıyla görüntülü olarak konuşacak.

GÖNÜLLÜLER 3, ÜNLÜLER 1 ARKADAŞIYLA KONUŞACAK

Survivor 2020 yarışmasında Ramazan Bayramı'na özel ekrana gelen bölümlerde, yarışmacılar 3 gün boyunca eğlenceli oyunlar oynadı ve partilere katıldı. Survivor'da bayrama özel bölümlerin ardından ise normal hayata dönüş oluyor ve takımlar yemek ödülü için sahaya çıkıyor. Survivor son bölümde oynanan iletişim oyunu Gönüllüler kazandı. Ödül olarak ise her yarışmacı, üçer arkadaşı ile canlı olarak görüşme hakkı kazandı. Oyun sonrasında Nisa'nın ricası sonrasında Acun Ilıcalı, Ünlülerin de birer arkadaşları ile görüşmelerine izin verdi.

Survivor'un 89. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal Can ile Danla Bilic şifreli olarak konuştu

CEMAL CAN ŞİFRELİ KONUŞMAYLA DIŞARIDAN HABER ALMAYA ÇALIŞTI

Bugün yayınlanacak olan bölümün fragmanında arkadaşlarıyla konuşan yarışmacılar ilginç anlar yaşattı. Arkadaşlarının "Çok konuşuyorsun, biraz az konuş" dedikleri Evrim'in "Konuşmazsam sinirlerime hakim olamam" yanıtıyla herkesi güldürüyor. Cemal Can ise yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile yaptığı görüşme sırasında dışarıdan şifreli mesajlar alıyor.

Survivor'un 89. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal Can ile Danla Bilic şifreli olarak konuştu

Diğer yandan ise milli futbolcu olan Aycan Yanaç'a arkadaşı "Birisi sana iyi şanslar diledi. Alex de Souza" diyor. Aycan Alex mesajını duyunca inanamıyor.

Survivor'un 89. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal Can ile Danla Bilic şifreli olarak konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Danla Bilic Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

hasta:

tek derdimiz cemal can zaten coronadan da önemli hükümet el atmalı. bu ülkede ünlü olacaksan ya deli yada az yumuşak olacaksın. yazık yazık gerçekten

13
6
yanıtYanıtla
ŞAPLAKÇI:

SURVİVOR KURULMUŞ BİR OYUN İNANDIRICI OLMAKTAN ÇIKTI. ŞAMPİYONU BİLE BELİRLEMİŞLERDİR. PANDEMİ DOLAYISIYLA BAZI BÖLÜMLERİ İZLEMEK ZORUNDA KALDIM BOŞA ZAMAN İSRAFI.

14
2
yanıtYanıtla
Erdi ÖZTÜRK:

Öyle zaten acunun kurduğu düzmece bir oyun.. Kavga tartışma durumuns göre istediğini gönderiyor istediğini şampiyon yapıyor

yanıt3
yanıt1
Uğur:

Ekranlara oynayan basit,gereksiz yarışmacıları ilk defa bu programda gördüm.Artık yeter insanları kandırmaktan vazgeçin lütfen.

12
1
yanıtYanıtla
öyle ya:

izlemeyin lütfen ozman. .

yanıt2
yanıt4
yasin:

bu ülkede ne kadar boş insan var ya. . neyini izliyorsunuz bunların anlamsız. .

8
4
yanıtYanıtla
ziyaretci:

waybe insanlarin izledikleri sacmaliklara bakin, bu adamlardaki havada sanki kibrisda meydan muharebesi kazanmis kahraman saniyorlar kendilerini

11
1
yanıtYanıtla
Halim:

Arkadaşlar çok yazık ülkenin haline bakın 2 dk 3 milyon kişi katılmış

9
2
yanıtYanıtla
sedat:

Kim kilitlendi?

9
1
yanıtYanıtla
kuzeyin uşağı:

Edepsizler

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title