Haberler

Acun Ilıcalı'dan, MasterChef Murat Açıklaması: Survivor'a Götürme Kararımız Olmadı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, hem Survivor 2019'un ne zaman başlayacağını açıkladı hem de MasterChef Murat'ın yarışmaya katılıp katılmayacağı konusuna son noktayı koydu. Ilıcalı, Murat için, "Hiç Survivor'a götürme kararımız olmadı." dedi.

Survivor'ın 2019 sezonu merakla beklenirken Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Ilıcalı hem Survivor 2019'un ne zaman başlayacağını açıkladı hem de MasterChef Murat'ın yarışmaya katılıp katılmayacağı konusuna noktayı koydu.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef Murat Açıklaması!

"HİÇ GÖTÜRME KARARIMIZ OLMADI"

Murat Özdemir katıldığı yayında "Ben Acun abiden de özür diliyorum kendisi gariban babasıdır. Hani bana kızmasını istemem ama Survivor'a gidecektim herhalde bu hareketlerden dolayı iptal oldu" dedi. Bu açıklamadan sonra tüm gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Ilıcalı ise Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konu hakkında açıklama yaparak, "Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim... Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum." dedi. Ilıcalı yaptığı açıklamada Survivor Türkiye- Yunanistan'ın Şubat ayında başlayacağını dile getirdi.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef Murat Açıklaması!

Acun Ilıcalı'dan MasterChef Murat Açıklaması: Survivor'a Götürme Kararımız Olmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

Rok:

zaten survivor a deliler gidiyor neden bu adamın hakkını yiyosun Ajun

17
2
yanıtYanıtla
Alanyalı:

Agresif insana hiç bir işyeri katlanmak istemez bu değişik e hiç katlanılmaz tam 3 ögün yemek arkasına tatlı niyetine dayaklık

15
0
yanıtYanıtla
aynen:

aynen. . delilik tamam. idare edersin ama agresif saldırgansa kimse istemez.

yanıt7
yanıt0
UZAKTA:

sanan ne la lavuk. sen bak işine.

yanıt0
yanıt12
YETMİŞ3:

Acun Ilıcalı gerçekten çok yardımsever yufka yürekli bir insandır. karşısında ki kim olursa olsun ne olursa olsun dürüst olsun Acun Abi yardım eder. .

4
10
yanıtYanıtla
muhalif adam:

allahın belası gerizekalı bir adam. İnsan kendini böyle maymun eder mi böyle rezil eder mi ünlü olacağım diye böyle gerizekalı gibi geziyorsun ortada

14
0
yanıtYanıtla
abuzer kadayıf:

murat kesinlikle ruh hastası başka bir açıklaması olamaz yani yaptığı hareketlerden kızı, eşi vs. etkilenebilir mi diye düşünmüyor. . . ne kadar gurur kırıcı

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu adamları televizyonlara haber sitelerine çıkaranları Allah''a havale ediyorum . . . yeter türk halkını bu kadar aşağılamayın. kim bu adam (diyorum ama adam olduğunu düşündüğüm için değil ) neden gözümüze sokuluyor. . bir insan hiç mi yaptıkların dan utanmaz. . lütfen bu saçmalığa son verin. . . .

12
1
yanıtYanıtla
Joker:

Yeni medya Maymunu, yazik………. .

12
1
yanıtYanıtla
mustafa:

yapma acun götür işte, şaklabanlık yapar orda senin de istediğin şey işte, turabi den ne farkı var bunun?

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title