Haberler

Survivor'ın finalinde yürekleri ağza getiren anlar! Yusuf'un annesi fenalaştı

Güncelleme:

Survivor 2019 yarışma programının büyük finalinde üzücü bir gelişme yaşandı. Survivor finalisti Yusuf'un annesi konuşma yaptığı sırada fenalaştı. Yayına ise ara verildi.

Survivor 2019'da büyük gün geldi çattı. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, büyük finalde finalistlerin ailelerinin duygu ve düşüncelerini dinledi. Tam bu esnada ise çok üzücü bir gelişme yaşandı. Survivor Türkiye-Yunanistan'ın birincisinin belli olmasına dakikalar kala, finalistlerden Yusuf'un annesi fenalaştı. Survivor'a ise kısa bir ara verildi.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Aranın ardından kaldığı yerden devam eden Survivor'da, Acun Ilıcalı Yusuf'un annesinin sağlık durumuyla ilgili detayları paylaştı. Ilıcalı, "Zinnet Hanım'ın tansiyonu düştü. Doktorlarımızın kontrolü altında." ifadelerini kullandı. Yusuf duygularına hakim olamayarak duygusal anlar yaşadı.

Survivor'ın finalinde yürekleri ağza getiren anlar! Yusuf'un annesi fenalaştı

ÇOK SAYIDA KULLANICI TWEET ATTI

Yusuf'un annesinin fenalaştığı anları canlı yayında izleyen çok sayıda izleyici ise düşüncelerini Twitter hesaplarından dile getirdi.

Survivor'ın finalinde yürekleri ağza getiren anlar! Yusuf'un annesi fenalaştı

İşte o mesajlardan bazıları:

Yusuf kardeşim dualarımız seninle annemizde iyiymiş sorun yok keyfimiz tekrar yerine gelsin. Küçük bir tansiyon düşmesi. Çok normal. Anne böyle bir kalabalığı ilk defa gördü belkide. Heyecan yaptı. Her şey güzel olacak dualarımız sizinle

Survivor Yusuf'un annesi rahatsızlandı.Bu tür ani gelen mide bulantısı genellikle kalp krizi belirtisidir.Umarım değildir.Allah şifa versin.

Yusuf un annesi inşallah iyidir ya

Çok şükür! Yusuf'un Annesi iyi.. Ama Yusuf'un gözleri kan çanağına dönmüş. Çok zor tabi

Yusuf'un annesi çok korkuttun bizi :'( inşallah iyisindir

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

KADINA ŞİDDET NE OLDU NE OLDU:

benim asıl üzen şey çok sinir ayar olduğum durum ise ülkemizde KADINLAR ne diyordu şiddet mağduruyuz insan yerine konmuyoruz siz KADINLAR değil misiniz POZİTİF ayrımcılık isteyen eee dün KADIN yarışmacı vardı adı SEMA kimseye boyun eğmeden bildiği yolda tırnaklarıyla KAZIYA KAZIYA finale çıktı hemde üstüne üstelik 2 çocuk Annesi ama gel gör''ki dün akşam SURVİVOR-2019 yayınını sonuna kadar izledim oradaki KADINLAR Yusuf diye termpo tutuyorlardı YAZIK YAZIK hani KADIN DAYANIŞMASI YAZIKLAR OLSUNN

5
23
yanıtYanıtla
Kara Melek:

Sedanın Durduğu Yer Yanlıştı Sürekli Böğüren Borayla Hikmetin Yanında Yer Alması Oldu. Burda Seda 1 ci Gelseydi Şiddeti Durduracaklarmıydı Yani Saçma. Yusufun 1 ci Gelmesi Borayla Hikmete Çok Güzel Kapak Oldu !!!! ;)

yanıt17
yanıt4
Sinem gündüz:

İftiraci algicilar sizi kudurun ! Yusuf karakaya şampiyon ????

yanıt0
yanıt1
DURALİ:

para kazanacak diye ruhu teslim edecekmiş:)))

3
11
yanıtYanıtla
yapmayın be kardeşim:

kendin gibi görme milleti yaptığın yoruma dön bi bak nasıl insansın sen ya ALLAH bildiği gibi yapsın sizin gibileri

yanıt2
yanıt2
DURALİ:

valla dünya malı ayağımın altına gelecek olsa böyle heyecan yapmam arkadaş nasip bu işler olursa olur olmazsa olmaz dünya malı için bu kadar isteğe arzuya gerek yok sonunda hiçbişey almadan gideceksin bu dünyadan kendini parçalamaya gerek yok anladın???

yanıt2
yanıt1
Önce vatan:

Hak eden kazandı çok şükür

10
2
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Flash tv oyunculuğu gibi geldi bana.

6
2
yanıtYanıtla
Sinem gündüz:

ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN !

yanıt0
yanıt0
Sinem gündüz:

Kalbiniz kötü sizin kalbiniz ! Allah ıslah etsin

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title