Haberler

Survivor'daki Korkunç Cinayet Sonrası Esat Yontuç'dan İlk Paylaşım: Rabbim Mekanını Cennet Eylesin

Güncelleme:

Survivor Genel Koordinatörü Esat Yontuç, Dominik'te gasp çetesi tarafından öldürülen kameraman Alper Baycın için sosyal medya hesabından, "Rabbim mekanını cennet eylesin" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü. Acı haberi, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu.

ESAT YONTUÇ'TAN ALPER BAYCIN PAYLAŞIMI

Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşı ve aynı zamanda ortağı olan Survivor'ın Genel Koordinatörü Esat Yontuç da Instagram hesabından hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Survivor çalışanı Alper Baycın'la ilgili bir paylaşımda bulundu. Yontuç, 'Rabbim mekanını cennet eylesin canım kardeşim ' notuyla Alper Baycın'ın bir fotoğrafını paylaştı.

KKTC'DE ÇEYREK FİNAL CANLI YAYINI İPTAL EDİLDİ

Olay nedeniyle KKTC'de bu akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi. Bu arada Survivör yarışma programı süresince ilk kez böyle bir üzücü olayın yaşandığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Esat Yontunç Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

sukran:

yazık olmus neden koruyamamıs acun efendı

2
8
yanıtYanıtla
Nergis:

Ya siz nasıl insanlarsınız. Ne demek neden koruyamamıs Acun efendi. Olayın Acun''la ne ilgisi var. Nasıl sataşsak diye tetikte bekliyorsunuz yazıklar olsun gerçekten. Kafayı peynir ekmekle mi yiyorsunuz.

yanıt4
yanıt0
KAMSSEE:

al benden de o kadr nergis bu millet şaşırmış artık nasıl bir beyinle yaşıyorlarsa ki var mı o da şüpheli . .

yanıt1
yanıt1
Poyraz:

kardeş ne koruması allah aşkına sen tr de korumaylamı geziyorsun ? kader mekanı cennet olsun aynısı burdada olabilir sokakta dolanırken

4
6
yanıtYanıtla
Müşerref:

Çok acı çok genc survivor izliyordum acun beyin çıkmasıyla yüz ifadesinden neler olduğunu anlamak için izlerken duydum ve çok üzüldüm Rabbim gani gani rahmet eylesin ailesine ve acunmedyaya Rabbim. Ecir sabır versin ??

7
1
yanıtYanıtla
Hülya Tunç:

Yıllardır acunun programı nı izlerim kendi evladımı kaybetmiş kadar çok üzgünüm acun medya ekibinin başı sağolsun yavrumuzun mekanı cennet olsun ailesine allahım sabırlar versin inşallah

5
0
yanıtYanıtla
Hülya Tunç:

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah acun medya ekibinin başı sağolsun ailesine sabır diliyorum

3
0
yanıtYanıtla
BERHAN BULUNUZ:

ALLAH RAHMET EYLESİN

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

duydugum andan itibariyle yaşadıgım üzüntüyü anlatamam degerli ailesine baş saglıgı diliyorum allah sabır versin güzel kardeşimiz alper nurlar içinde uyu mekanın cennet olsun ölüm sana yakışmadı acun ılıcalıyada ben inanıyorumki bütün tv 8 çalışanları herkes şu anda üzgün ve bitkin acun ılıcalı türkiyenin çok sevdigi degerli bir insan ona güveniyoruz adil çok çalışkan hak yemeyen acun ılıcalı allahım sana uzun ömürler versin seninde yaşadıkların kolay degil bütün hayat hikayen kolay degil

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınGülşen:

Genç oğlumuza Allahtan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın cenneti mekan mekanı cennet olsun. Duyunca çok üzüldüm üzüntümü kelimelerle anlatamam . Gencecik hayatının baharında bir insanı bir cep telefonu ve çanta için sevdiklerinden ailesinden kopardılar. İnanmak istemiyorum Sen rahat uyu alper oğlum Allah yapanın yanına bırakmaz . Yüce rabbim ailesine annesine babasına sabırlar versin. Acun beyin tüm ekibinin ve Acun Medyanın da başı sağolsun. . Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title