Haberler

Survivor'daki Büyük Kavganın Montajsız Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Survivor 2018'de Türkiye-Romanya mücadelesinde Turabi ile Kirita arasında çıkan kavganın montajsız görüntüleri ortaya çıktı.

Survivor 2018'de Kirita ile Turabi birbirine girdi. Acun Ilıcalı'nın kavgayı ayırmaya çalışması sonuç vermedi. Birbirlerine tekme atıp itişen iki yarışmacı, yerden aldıkları kumları birbirine attı.

TURABİ ÇİLEDEN ÇIKTI

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da, All Star ekibi ikinci kez Rumen takımı ile karşı karşıya geldi. Turabi oyunda yenilince deviremediği labutu Rumen takımından bir yarışmacı devirdi. Bu hareketin üzerine Turabi çileden çıktı.

RUMEN TAKIMI İLE KAVGA ÇIKTI

Rumen takımındaki yarışmacının yaptığı hareket sonra Turabi, rakibine kum fırlattı. Bunun üzerine Rumen takımı Turabi ile kavga etti. Oyun sonrası açıklama yapan Acun Ilıcalı "Böyle şeylerin yaşanmasını istemiyoruz." diyerek her iki takımı da uyardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

ANTİ TURABİ:

Turabi denen odun bir türlü adam olamadın nefret ettirdin kendinden. Yenilgiyi kabul edemeyen bizi rezil eden oyundan soğutan bir figür.

11
7
yanıtYanıtla
Kaiser:

Kirita Turabi yi istavrit gibi ayıklayacaktı araya girmeseler. 1 metre boyu var gitmiş artistlik yapıyor bi havalar acayip hareketler. Acun mu taktik veriyo lan sana reyting olsun diye . .

11
4
yanıtYanıtla
batman 72:

acunun yaptığı iş iş değil kardeşim. miliymiş ne milisi ya bizim adımıza yarıştırıyorsun saçma sapan işler yapıyorsunuz ne sanıyorsunuz kendinizi afrinde savaşan Mehmetçiğimizden utanın biraz zevkine keyfine para kazanma derdine düşmüşsünüz bakın demedi demeyin. acun yakında şehit ailelerine veya Mehmetçik vakfına para bağışlıyacak neymiş amacım para değil filanda filan şovu yapacaklar

11
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bigüzel dövselerdi şu turabiyi ne güzel olurdu

8
5
yanıtYanıtla
Saltanat Greyfurt:

turabi olmasa vatan ne halde olurdu orada güç gösterisi yapıyor madem o kadar güçlüsün bu kudretini vatanına adayabilirsin para için kızlarla bisküvi yiyip parkur koşmakla olmuyor afrine gel orada göster türkün gücünü ama türk değilsin muhtemelen neyse o konuya girmiyorum

10
2
yanıtYanıtla
adı lazım değil:

sanada bu yakışırdı turabi adamlık kim senkim

7
5
yanıtYanıtla
aytac:

bu turabi denen adam da adam oldu ya dikakt çekmek için yapıyor . bunu adam yerıne koymazlardı onceden sımdı tıpe bak . . yazık ya bunu izleyenlere yazık reyting düştü ya . . bunlar anlaşmalı beyler

8
4
yanıtYanıtla
D:

Bırakında Turabiyi çiğ çiğ yesin :D

6
5
yanıtYanıtla
fıtıfıtı:

Turabi deki güce bak kritayı Türkçe öğretim İman''a getirdi. Helal Turabi :)

7
3
yanıtYanıtla
...:

bu kavga esnasinda herkesin gözüne kum girdi ve turabi sonuna kadar haksiz çünkü ilk topla o hareketi yapan hilmi oldu onlarda karşilik verdi turabi acun medya tarafindan iyi korunuyor başka biri yapsa bu terbiyesizliği hemen kapi dişari ederler elenir

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title