Haberler

Survivor'da Ahmet Dursun ile Merve Aydın Arasında Aşk mı Başladı

Güncelleme:

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun'un vedası sırasında Merve Aydın'ın "Gitme Ahmet" diyerek haykırması aşk mı yaşıyorlar dedikodularına neden oldu.

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde Ahmet Dursun mide rahatsızlığı sebebiyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Ahmet Dursun'un Survivor'a vedasındaki ilginç detay ise gözlerden kaçmadı.

SAĞLIK SORUNLARI YÜZÜNDEN YARIŞMADAN AYRILMIŞTI

Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlık sebebiyle doktorunun bir şey yemeden durmaması gerektiğini söylemesi ve yarışma koşullarında da yarışmacının ekstra yemek yiyemediği için Ahmet Dursun'un dokunulmaz olmasına rağmen yarışmadan ayrılmasına karar verildi.

"GİTME AHMET" DİYEREK HAYKIRDI

Ahmet Dursun'un takım arkadaşları ile vedası izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Beklenmedik bir ayrılık yaşayan takım adeta şoke oldu. Ahmet Dursun hepsiyle tek tek vedalaştı. Sıra Merve Aydın'a geldiğinde gözyaşları sel oldu. Ahmet Dursun'un adadan bu şekilde ayrılmasından en çok Merve Aydın etkilendi. Merve Aydın dakikalarca Ahmet Dursun'a sarılarak 'Gitme Ahmet, lütfen gitme beni bırakma..' dedi. Ahmet Dursun, 'Beni de ağlatacaksın, sen güçlü bir kızsın, yapma böyle' diyerek Aydın'ı teselli etmeye çalıştı.

AŞK MI YAŞIYORLAR

Survivor rejisi Ahmet Dursun ve Merve Aydın vedasındaki konuşmaları alt yazı ile sundu. Ta ki kulağına fısıldadığı sözlere kadar. Bu duygusal veda 'İkili arasında bir aşk mı yaşanıyor?' sorusunu gündeme taşıdı.

Ancak, Ahmet Dursun yaptığı bir açıklama ile iddiaları yalanladı ve "Merve sürekli bana ağabey der, böyle şeyler neden konuşuluyor anlamıyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Dursun Merve Aydın Star Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (95)

ASLI:

ikiside çok gıcık , yakışırlar o yüzden :) itici şeyşer . . .

29
20
yanıtYanıtla
orhangazi:

Uyan ey Millet. . Çanakkale geçilmez denildiginden bu yana 100 yıl geçti. Survivor arıyorsanız Çanakkale''yi okuyun. Cepheye cephane taşıyan Türk kadını''nı okuyun. Yiyeceği olmayan Askerin bazen sadece hoşaf bazen de sadece 2 zeytin ile günü geçirdiğini unutmayalım. . . Çanakkale ruhunu, Seyit Onbaşı ''yı okullarını bırakıp cepheye giden öğrencileri, hey onbeşli Türküsü '' nün askere gidip de dönemeyen 15 yaşındaki gençler için yakildığını unutmayalım. . . Conkbayırında 57. Alaya ''Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum'' diyerek teknolojiyle donanımlı işgalci güçleri denize döken Mustafa Kemal''i ve bu uğurda gözünü kırpmadan şehit olan yüzbinlerce Mehmet '' i unutmayalım. . . Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer üstünde ölen varsa vatandir. . .

32
7
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Su paskal pisligi gitmeli. Hatta turkiyeden gitmeli. Rezil adamin teki

19
13
yanıtYanıtla
arzu 38mobilWeb@haberler.com:

hakan merve oflaz ve serenay adadan gitmeliler merve aydin kabimiz seninle üzülme....

12
17
yanıtYanıtla
Selim Saka:

Acun reytig için ne yapacağını şaşırdı artık.

16
7
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Su ahlaksiz programı izlemeyin yav

12
9
yanıtYanıtla
Cuma sert Mobil-IOS:

Arkadaşlık böle işte anlayana

19
1
yanıtYanıtla
zaaaa:

ya adam yakalama kararı var 2 yıl hapisyatacak hala mide yalanını sürdürüyorlar ne komik yaa

16
4
yanıtYanıtla
fırat23:

Survivor nuz batsın.

10
8
yanıtYanıtla
576mobilWeb@haberler.com:

Ne aski be gecen sene de gokhan merve ask mi yasiyor deniliyordu simdi de bu cikti merve ahmeti abi ahmet merveyi kardesi olarak goruyor sacmalamayin.

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title