Haberler

Survivor Nadya'nın Eski Eşi Boşanmadan Merve Oflaz'la Aşk Yaşamış

Güncelleme:

Yarışmada Nadya ve Merve Oflaz farklı takımlarda yarışıyor. İkilinin All Star'daki rekabetleri dışında ilginç bir ortak noktası da zamanında aynı adama aşık olmaları oldu.

TV ekranlarının en çok konuşulan yarışma programlarından Survivor All- Star, yaşanan rekabetlerle izleyiciyi ekran başına çekmeye devam ediyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Nadya Zagli ve Merve Oflaz da farklı takımlarda rakip olarak karşılaşıyor. İkilinin yarışmadaki rekabetleri dışında ilginç bir ortak noktaları var.

EVLENMİŞLERDİ

2006 yılında ekranlara gelen 'Survivor Türkiye- Yunanistan' yarışmacılarından Selim Sabah ile Nadya Zagli'nin yakınlaşması aşka dönüşmüş ve ikilinin aşkı evlilikle sonuçlanmıştı. Ancak iki yarışmacı şiddetli geçimsizlik sebebiyle 2011 yılında boşandı. Boşanmanın ardından Yunanistan'a geri dönen Nadya bir dans grubu ile çalışmaya başladı.

BOŞANMADAN MERVE'YE AŞIK OLDU

Selim Sabah, eşi ile boşanma için mahkemelik olduğu esnada yeni bir aşka yelken açmıştı. O dönem 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ekranlarda olan Survivor şampiyonu Merve Oflaz, Selim Sabah'ın yeni aşkıydı. Selim Sabah ve Merve Oflaz'ın büyük aşkı şimdilerde devam ediyor. Şimdiye kadar hiçbir polemiğe girmeyen yarışmacıların adaların birleşmesi durumunda birbirlerine nasıl davranacağı merak ediliyor.

NADYA ZAGLİ KİMDİR?

1984 yılında Atina'da doğan Nadya Zagli, dansçıdır. 2006 yılında gerçekleşen 'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmasıyla tanınan Nadya, yarışmada tanıştığı Selim Sabah'la evlendikten sonra İstanbul'a yerleşti. 2011 yılında boşanan yarışmacı aynı yıl Sare 2 Dance grubu ile çalışmaya başladı. Dans grubu ile ülke ülke dolaşan Nadya, Survivor All- Star'da Gönüllüler takımında mücadele veriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Merve Oflaz Yunanistan Türkiye Star Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500

Yorumlar (69)

hellen:

şu OFLAZDAN nefret ediyorum. . bir de survivorun kadın birincisiymiş birinciliğnide gördük. OFLAZ BU ON YILIN SURVİVORU DEĞİL PEKİ ŞİMDİ NEDEN BAŞARILI DEĞİLSİN BOŞ GELİP BOŞ GİDİYORSUN ANCAK ADAYI KARIŞTIR SEN. . . . . . . . NADYA SENDEN BİN KAT İYİ

33
9
yanıtYanıtla
CİM BOM BOMmobilWeb@haberler.com:

Nadiya merve oflazdan daha guzel kimse kusura bakmasın

37
4
yanıtYanıtla
X-RAY:

ACUN İNSANLARIN AHLAKINI BOZMAYA KATKI YAPARAK PARA KAZANMAYA DEVAM. BATININDA İSTEDİĞİ BU

26
11
yanıtYanıtla
DOMINIK CUMHURİYETI:

KALDIRIN BU SEVİYESİZ PROGRAMI İSTEMİYORUZ

27
9
yanıtYanıtla
yorum:

acunun yaptığı programları ve kanalını izlemiyorum

17
19
yanıtYanıtla
ADALI:

ZATEN MERVE KARAKTERSİZİN TEKİ SERANAYI KANDIRIP ADA KALIYO ŞİMDİLİK

30
5
yanıtYanıtla
NYMobil-IOS:

Merve Oflaz off dudaklar ve göğüsler

14
21
yanıtYanıtla
ECE:

serenay sen birtNESİN İNŞALLAH O MERVE AYDIN DEFOLUP GİDERRR

14
17
yanıtYanıtla
DOMINIKLI:

BU SÖRVAYVIR DEİL YALANDANVAYVIR EKRAN ARKASINDA HERŞEYİ YİYOLAR MİLLETE AÇ ROLU OYNUYOLAR

17
11
yanıtYanıtla
isimobilWeb@haberler.com:

Türkçe konuşamayanı bu yarışma ya ne alırsın be Acun

16
11
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title