Haberler

Görüntülere tepki yağıyor! Silah ve sopalarla Adana sokaklarında terör estiren Suriyeliler yakalandı

Adana'da ellerinde döner bıçakları ve sopalarla sokakta yürüyen Suriyeli grubun görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Harekete geçen polis ekipleri, görüntülerde yer alan kişileri kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler, işlemleri bittikten sonra sınır dışı edilecek.

Adana'da Suriyeli bir grubun sokakta, ellerinde döner bıçakları ve sopalarla yürüdüğü anlar, yine Suriyeli bir kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bu görüntüler tartışmalara yol açtı.

HEPSİ YAKALANDI

Merkez Seyhan ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde çekilen videonun ardından polis ekipleri harekete geçti. Kısa sürede yerleri belirlenen şüpheliler kıskıvrak yakalanarak emniyete götürüldü. Yakalanan şüphelilerin işlemleri bittikten sonra sınır dışı edileceği öğrenildi.

Görüntülere tepki yağıyor! Silah ve sopalarla sokakta terör estiren Suriyeliler yakalandı

GERİ GÖNDERME MERKEZİ'NE TESLİM EDİLDİLER

Gündeme oturan olay sonrası Adana Valiliği, yazılı açıklamada bulunarak olaya karışanların hepsinin yakalandığını ve Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildiğini duyurdu.

Adana Valiliği, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere ver verdi:

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarında 'Suriyelilerin ellerinde sopa ve palalarla Adana sokaklarında dolaşırken görüntüleri' şeklinde servis edilen paylaşımlara ilişkin açıklama yapılması gereği duyulmuştur. İki gün önce çiftliklerde çalışmak üzere sabah saatlerinde işe giden bir grup, ellerinde sopalarla kendi arasında tartışmış, olay çalışacakları tarlaların yakınındaki mahallede meydana gelmiştir. Olaya karışan kişilerin tamamı yakalanmış olup, haklarında hukuki süreç yürütülmek suretiyle Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilmişlerdir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (50)

RAMAZAN T.:

sınırdışı ettik diyecekler bizde inanıcaz.yüzleri görünmüyor hiçbişey yapılmadan duracaklar ülkede. ülkemde suriyeli istemiyorum kim göndericek olursa oyumu ona vericem

173
7
yanıtYanıtla
muro:

aynen kardes hdp haric kim gonderirse oyun onundur

yanıt20
yanıt4
Tutankamon Hoca:

bu hükümet onlara birşey yapmaz ancak kendilerini iistemeyen türklere yapar

152
8
yanıtYanıtla
prf.dr. 07:

Nasıl....böyle iyimi..? Ondan sonra bolu bld.baskanina kiziyoruz...ben ak Parti'ye oy verdim ama...Tanju baskana helal olsun....boluyu bunlardan koruyor.... Cumhurbaşkanı adayı olsun....garanti P oy alır...

103
12
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Besle kargaları oysun gözünü.. Bu kadar delikanlıysanız buraya gelmeyip ülkenizi kurtarsaydınız..

106
4
yanıtYanıtla
muro:

mademki bunlar bu kadar yigit neden kendi ulkelerinde bu yigitliklerini gostermiyorlar?bide Adanada efelik tasliyorlar.abi bunlar harbi basa bela.secime kadar bu sorun cozulmezse Reis oy kabeder.

103
2
yanıtYanıtla
ERKAN :

ee ne olacak geri göndereceksin adam geri gelecek kimin kim olduğu belli değil ki. artık şunu görün sığınmacılar tehlike arz etmeye başladı

100
1
yanıtYanıtla
kenan nazik:

Hükümetin izlediği yanlış politika her geçen gün ülkemizi daha büyük kaoslara sürüklediğini hep beraber görüyoruz Konuşsak ırkçı oluyoruz sussak kabullenmiş yazık bastırılmış bir milletiz. Emin olun bir on sene sonra bizim başımıza çok daha büyük bir illet olacaklar. Rabbim Türk ve Türkiye'yi korusun.

97
1
yanıtYanıtla
çetin çakar:

Son durum ne kadar da vahim. Güzel Türkiye ye çok yazık oluyor.

95
2
yanıtYanıtla
serdar seyithanoğlu:

Sizi gidi gereksizler topluluğu ! Gidin, kendi topraklarınızı savunun. haysiyetsizler, sabah sabah asabım bozuldu...

89
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title