Haberler

Suriyeli genç, "Bavulunu topla" yorumuna oynayarak yanıt verdi: Biz sizi göndereceğiz

Güncelleme:

Sosyal medya platformunda bir video paylaşan Suriye uyruklu bir şahıs, "Bavulunu topla, köye dönme zamanı" yorumuna oynayarak, "Arkadaşım biz gitmeyeceğiz. Bence biz sizi göndereceğiz. Siz gideceksiniz" yanıtını verdi. Bu sözler büyük tepki çekti.

Video paylaşım platformlarından TikTok'ta "bessar23" kullanıcı adıyla paylaşım yapan Suriye uyruklu bir şahıs, yayın sırasında tepki çeken sözlere imza attı.

"BİZ SİZİ GÖNDERECEĞİZ"

Türk bir kullanıcının kendisine "Bavulunu yavaş yavaş toplamaya başla, köye dönme zamanı" demesi üzerine sinirlenen şahıs, şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşım biz gitmeyeceğiz. Bence biz sizi göndereceğiz. Siz gideceksiniz."

BİR YANDAN DA OYNADI

Şahsın bu sözleri söylerken bir yandan da oynaması dikkat çekti. Kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına giren video ile ilgili birçok sosyal medya kullanıcısı Suriyeli gencin sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (114)

medeni ay:

Hem ülkemizde bedava yaşayıp ülkeye bir faydan olmayacak hem de dağdan gelip bağdakini kovacaksin. Ulan bu ne cüret be ipsiz herif. Ama suç bunları başimiza musallat edenlerde. Araplardan bizlere hiçbir zaman fayda gelmemiştir. 5 kuruş değeri olmayanları ülkeye takip baş tacı edersen bugun kalkıp senin de başını ezmeye kalkarlar.

1394
142
yanıtYanıtla
Melek Sirin:

Suriyeli degil Turk diyen vatandaslar...şunu bilin ki sizden benden iyi Turkce konusanlari var artik..gorev yaptigim okulda bir lise ogrencisi vardi Turk öğrencilerimden daha duzgun konusuyodu...bunlar bu azimle devam ededursunlar biz birbirimize laf sokalim buralarda...bunlarin getirilme sebebi buydu zaten bizi birbirimize düşürmek uyanik olun artik

1109
99
yanıtYanıtla
dilek durmaz:

Secimlere az kaldi merak etmeyin

914
115
yanıtYanıtla
Reşat Demiröz:

Bizi dedelerimizin 4 bir yanını düşman sarmışken o düşmanlarla uğraşırken kaçmamış vatanını korumuş bizde onların torunları olarak bunu yapamayacağımız göre bavulunu topıayacaklar belli çünkü vatanını terk eden vatan hainidir onların toprağını korumak için bizim askerlerimiz şehit oluyor ondan sonra böyle laflar birileri fitil i ateşleme istiyorda biz Türküz böyle şeylerle gaza gelmeyiz

yanıt3
yanıt0
osman pişkin:

Bu cesaretini Suriye'de gösterseydi ya

774
23
yanıtYanıtla
mehmet :

ülkeye giren tüm yabancıları kısırlaştırmak lazım. yoksa nüfusları bizi geçecek. tavşan gibi çoğalıyorlar.

695
36
yanıtYanıtla
Serdar Cakmak:

Burada bu şekilde video atıp insanları kışkırtmaları kaale alınacak bir şey değil, Turkiyeyi yıllardır batıramadılar üç beş çapulçu hiç bire şey yapamaz, Allah imin izniyle. Bu yapılan kaosların hepsi hükümeti düşürmek ilerleyen savunmamızı bertaraf etmek için ama bunu yapamayacaklar, çünkü çok hızlı lerliyoruz tüm dünya rabbimin izniyle diz çökecek artık sömürülen Türkiye yok, üreten, teknolojisi ile ön planda olan bir Türkiye var.

131
445
yanıtYanıtla
Aslhn erdun :

Hangi kanalda oynuyor bu film yoksa netflix mi ?

yanıt219
yanıt28
bekir yapici:

SERDAR CAKMAK elbet Türk milleti güclüdür biz ne suriyeliye nede kuveytte savasi kaybettiklerinde ve ülkeleri isgal eden amerikan askerini alnindan öpen irakliya benzeriz ülkede bir kaos varsa sebebini 19 yildir yönetenlere soracaksin bu korkak millet olmayi bacerememis kendi topragini korumaktan aciz karektersiz gencleri bu ülkeye senin övdügün yere göge sigdiramadigin hükümet degilde uzaylilarmi doldurdu dersin? HADI ORDAN

yanıt260
yanıt36
YOĞURTÇU :

Vatanına sahip çıkamamışsın, Kan ile sulanan bu topraklarda video şebekliği yapıyorsun, Bu millet 7 düveli arkasına bakmadan kovalamış yakın tarihte dikkat et seni buhar etmesin.

526
10
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title