Haberler

Sunucudan, Canan Karatay'a Soğuk Duş: Bir Tek Siz mi Doğru Biliyorsunuz

Güncelleme:

Sağlık konusundaki çıkışlarıyla adından söz ettiren Canan Karatay, katıldığı canlı yayında sunucunun "Sizi eleştiren doktorların hepsi yanlış, bir tek siz mi doğrusunuz?" sorusuyla karşı karşıya kaldı.

Sağlık konusunda bir hayli tepki çeken açıklamalarıyla gündemden düşmeyen, hatta hakkında suç duyurusunda bulunulan Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayınında hiç beklemedik bir soruyla karşı karşıya kaldı.

"BİR TEK SİZ Mİ DOĞRUSUNUZ?"

Prof. Dr. Canan Karatay, Habertürk TV'de Kübra Par'ın sunduğu 'Açık ve Net' programına katıldı. Sağlık konusunda tartışılan açıklamalarına imza atan Canan Karatay'a Kübra Par'dan ilginç bir soru geldi. Kübra Par, kolesterol konusunda Karatay'a "Sizi eleştiren doktorların hepsi yanlış, bir tek siz mi doğrusunuz?" sorusunu sordu.

"BEN ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM"

Bu soru larşısında afallayan Karatay şu ifadelerle yanıt verdi: "Ben öyle bir şey söylemiyorum. Yalnız kolesterol yüksekliğinin faydalı olduğunu söylüyorum. Bilimsel olarak da bu gösterilmiş. Kardiyolog Dr. Murat Kınıkoğlu'na da sesleniyorum, esas kalp krizinin sebebi şeker ve trans yağlardır. Bitmedi, lafım bitmedi. Yüksek kolesterollü kadınlar ve erkekler uzun yaşıyor. Kolesterol bütün hücrelerin yapısında vardır. Kalp krizi geçiren kişilerin yarısının kolesterolü düşüktür. Damar tıkanıklığı olmayan hastalarımızın da yarısının kolesterolü yüksektir."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Habertürk Kübra Par Karatay Magazin Haberler

500

Yorumlar (100)

mücahit:

Hoca doğru söylüyor:

102
3
yanıtYanıtla
DR....İSMAİL:

CANAN HOCA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR KATILIYORUM. . . . SADECE İLAÇ FİRMALARI VE SEK TÖRDEN PARA KAZANAN YADA İNSANLARIMIZI SÖMÜREN ÇAKALLARIN İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN CANA HPCAYI KARLIYORLAR. .

55
2
yanıtYanıtla
AYAZ BEY:

CANAN HOCAMIZA KATILIYORUZ. ÇÜNKÜ DOKTORLA PİRİM, İLAÇ FİRMALARI BİZİM PARAMIZIN PEŞİNDE

49
5
yanıtYanıtla
Ahmed:

Yaşlı bilim insanına saygısı olmayan o sunucu esas elelştirilmeli

42
5
yanıtYanıtla
hadsizlere ilaç teröristlerine duyurulur:

canan hoca yanlız değildir

43
2
yanıtYanıtla
Mister:

Canan hoca dogrulari soyluyor otekileri ilac firmalarina calisiyorlar nokta

34
5
yanıtYanıtla
mehmet:

Spiker show yaparak reyting almayi amac etmis uc kurusluk akli ile koca prof mat etmeye calismis milyonlarin sevigini takdirini kazanmis koca prof hocaya boylemi sorulur?

28
11
yanıtYanıtla
KEÇi BOYNUZU:

BEŞ AYDIR CANAN KARATAYIN HER DEDİKLERİNİ YAPTIM İNANIN ŞEKER , YÜKSEK TANSİYON VE KARACİĞER YAĞLANMAM TAMAMİYLE BİTTİ ÇOK SAĞLIKLIYIM , ALLLAH SENDEN RAZI OLSUN HOCAM ŞİMDİ

35
2
yanıtYanıtla
Murat:

Spiker soruyu tecahül-ü arif üslubuyla soruyor, orada kişisel görüşü olarak değil, ''böyle dense ne dersiniz, insanların aklına bu gelmez mi?'' iması ile soruyor. Yüz ifadesinde bu var. Canan hoca da haberde sallandığı gibi afallama mafallama göstermiyor. Gayet zamanında ve düzgün cümlelerle cevabı veriyor. Haberin kendisi zaten şişirme.

34
0
yanıtYanıtla
ahmet87:

haberi yazan şahıs, canan hocanın afalladığını hangi beyniyle anlamış acaba

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title