Haberler

Anne ve babası kavga ederken balkondan atlayıp yaşamını yitiren genç kızın önceki paylaşımları dehşete düşürdü

Güncelleme:

Sultanbeyli'de dün gece anne ve babası kavga ederken kendisini balkondan atan ve hayatını kaybeden Rabia Tanrıvermiş'in sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı. Daha önce annesinin bıçaklandığını, kendisinin ise boğazının kesilmeye çalışıldığını söyleyen Tanrıvermiş, paylaşımında, "Tehditler alıyorum, can güvenliğimiz yok" sözlerini kullanmış.

Sultanbeyli'de 23 yaşındaki Rabia Tanrıvermiş annesi ile babasının sürekli kavga etmeleri nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyordu. Dün akşam saatlerinde Tanrıvermiş çifti yeniden tartıştı. İddiaya göre babası, annesini kemerle dövdü. Bunun üzerine sinir krizi geçiren genç kız kendisini bir anda beşinci kattaki evlerinin balkonundan aşağı bıraktı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki Tanrıvermiş, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"SESİMİ KESMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİM"

Genç kızın yaşamını yitirmesinden sonra geçtiğimiz eylül ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Tanrıvermiş paylaşımında, "Bu haykırışım tüm hemcinslerim içindir. Bugün bu durumu biz yaşıyoruz ama binlerce insan her gün bu tarz olaylar yaşıyor. Ben sesimi kesmeyeceğim, kesmelerine izin vermeyeceğim ve adaletin yerini bulmasını istiyorum, bulmalı da inanıyorum ki sesimi duyuracaksınız." ifadelerini kullanmış.

Anne babası kavga ederken kendisini balkondan atan genç kızın yürek yakan paylaşımları ortaya çıktı

"TEHDİTLER ALIYORUM, CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Genç kız diğer paylaşımında, "Boğazımı kesmeye çalıştılar. Annemi bıçakladılar. Kimse sahipsiz değildir. Adalete güveniyorum. ve şikayetçi olmayayım diye tehdit altındayım. Tehditler alıyorum. Şikayetçi olursam neler olur falan diyorlar. Tüm iyi dilekleriniz için sağ olun. Annem şu an iyi ama can güvenliğimiz yok" sözlerini kullanmış.

Anne babası kavga ederken kendisini balkondan atan genç kızın yürek yakan paylaşımları ortaya çıktı

Anne babası kavga ederken kendisini balkondan atan genç kızın yürek yakan paylaşımları ortaya çıktı

"ANNEMİ BIÇAKLADI, ÜÇÜ BİZİ DARP ETTİ"

Rabia Tanrıvermiş, yaşadıkları olaylarla ilgili farklı paylaşımında ise şunları söylemiş: "Bunlar tefeci, soldaki katil, ortadaki kaç kişiyi bıçakladı. Bunları tanıyan herkes biliyor bunların ne olduğunu, siz de bilin sağdaki annemi bıçakladı üçü bizi darp etti. İkisi serbest ve gereken cezayı almalarını istiyorum"

Anne babası kavga ederken kendisini balkondan atan genç kızın yürek yakan paylaşımları ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

kavga Haberler

500

Yorumlar (15)

beterin beteri var:

yazık kim soracak şimdi bunun hesabını

28
1
yanıtYanıtla
istanbul:

yazıklar olsunki onca haykırışı duyulmamış

26
2
yanıtYanıtla
NEYİ BEKLERSİNİZ:

UZAYA AYA GİDİNCE HERŞEYİMİZLE, ADALET HAK HUKUK, KANUN NİZAM, İNSANA DEGER, ÖTEKİLEŞTİRMRME, AYRIŞTIRICI, BÖLÜCÜ OLMAMA, YANİ AYA GİDİNCE HERŞEY NORMALE DÖNECEK, UÇACAGIZ AYA. ÇOKKKK GÜZEL BİR ÜLKE OLACAGIZ BEKLEYİN AYA GİDİYOZ.

13
5
yanıtYanıtla
TT:

Bence beyin göçünü durdurmalıyız, Yada beyni göç edenlerin yazı yazmasını. . . .

yanıt4
yanıt4
bekir:

Adam eşini kızını dövüyor şiddet uyguluyor bir defa değil her zaman yapıyor böyle erkek bozuntuları kadına şiddeti normal görüyor. Durum böyle iken yorumcunun biri de lallmış eee ne olacak başörtüsü düşmanı diye yorum yapmış. Yolda kadının ayağına taş alıp düşse başörtüsü diyecek

16
0
yanıtYanıtla
Pilot:

Adaletin islemediginin ispati iste bu. Bir muhalif dusunceni yaz, ertesi gun icerdesin ama bunca olay ve haykirisdan sonra hala serbestler. Istifa edecek cok kisi varda, ne gururlari, ne serefleri var istifa etmek icin.

10
3
yanıtYanıtla
Astranot:

Aynen

yanıt2
yanıt1
Yavrum:

Seni duymayanların hepsi suçlu

9
2
yanıtYanıtla
Tahsin:

Ben adalete güvenmiyorum. O zavallı kız güvendi ama adalet onu koruyamadı değil koruması. Türkiyede kadın ölmeden adalet sistemi çalışmaz.

6
1
yanıtYanıtla
Aziz:

Güvenlik yok ülkemde ne yazıkki

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title