Haberler

Su taşkınında ahırda mahsur kalan havyanlar kurtarıldı

Güncelleme:

Su taşkınında ahırda mahsur kalan havyanlar kurtarıldı Menteşe Karabağlar Yaylası'nda su baskını nedeniyle ahırda mahsur kalan küçük ve büyükbaş hayvanlar Tarım ve Orman Müdürlüğü ile MUSKİ ekipleri tarafından kurtarıldı Muğla'da devam eden sağanak yağışlarda Menteşe Karabağlar Yaylası'nda...

Su taşkınında ahırda mahsur kalan havyanlar kurtarıldı

Menteşe Karabağlar Yaylası'nda su baskını nedeniyle ahırda mahsur kalan küçük ve büyükbaş hayvanlar Tarım ve Orman Müdürlüğü ile MUSKİ ekipleri tarafından kurtarıldı

MUĞLA - Muğla'da devam eden sağanak yağışlarda Menteşe Karabağlar Yaylası'nda su baskını sonrası ahırda mahsur kalan küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar kurtarıldı.

Karabağlar Yaylası Allan Kavağı mevkiinde oturan Hüseyin Ölmez Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne hayvanlarının su basan ahırda mahsur kaldığını bildirmesinin ardından bölgeye Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri sevk edildi.

Su basan ahırda mahsur kalan 4 büyükbaş, 5 küçükbaş hayvan ile yavru köpekler ekipler tarafından güvenli bölgeye taşındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

su baskını Karabağlar Muğla Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title