Haberler

Stk'lar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Tavşanlı'ya Davet Etti

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde Sivil Toplum Kuruluşları, (STK) faiz ve döviz lobisine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını açıkladı.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde Sivil Toplum Kuruluşları, (STK) faiz ve döviz lobisine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını açıkladı.

STK'lar Birliği Başkanı Hüzeyin Özkan, döviz ve faiz lobisine karşı Erdoğan'ın yanında olduklarını söyleyip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Tavşanlı'ya davet etti.

İlim Yayma Cemiyetinde yapılan ortak açıklamayı STK'lar Biriği Başkanı Hüseyin Özkan yaptı. Özkan, "Sen sadece Cumhurbaşkanı'mız değil, milletimizin de liderisin. Arkanda milyonlar var. Bir işaretinle uğruna ölümü göze alacak milyonlar var. Arkanda büyük ve asil bir millet var. Bir işaretinle kefenini giyip, şehadete gülerek koşan bu milletin yiğit evlatları var." ifadesinde bulundu.

STK'lar Birliği Başkanı Hüseyin Özkan, "Bütün mücadeleyi senin o yiğit omuzlarına bırakıp her an kaçmaya hazır korkakların, yarınlarını güvenceye almak için başvurdukları yöntemler aziz milletimizin dikkatinden kaçmıyor elbet. 15 Temmuz'un galibi olan bu millet, her şeyin farkında. ve herkesin notunu da vermiş durumda. O ölümle sınandığımız gecede, milletimiz yanında olan yiğitleri de biliyor, can korkusuyla kaçacak delik arayan korkakları da. Seni, kimlerin hangi dönemde yalnız bıraktıklarını da bu millet çok iyi biliyor. Kimisi bunu açıkça söyledi, kimisi de örtülü. O gün dokunmadıklarımız, 15 Temmuz'da üzerimize ölüm yağdırdılar. ve sen milletinin yiğit lideri olarak meydanlara indiğinde, arkanda bir sözünle seve seve ölüme giden milletinin evlatlarını buldun. ve o gece nerede oldukları ve ne yaptıkları bilinmeyenler, şimdi kalkıp tıpkı geçmişte o birilerinin dillendirdiği "cadı avı" söylemini farklı bir kılıfla bu kez "mağduriyet söylemi" üzerinden tekrar karşımıza dikiyorlar. İyi ki varsın. İyi ki başımızdasın. İyi ki arkanda ne dediğini anlayan ve sana sonuna kadar güvenen milletimiz var. Korkaklar tarih yazamazlar. Meydanlara çıkmak yerine kaçacak delik arayanlar, bu millete önderlik yapamazlar. Bu milletin yüce makamları, ancak millete layık insanlara yakışır. Geçmişte yanında görünüp, sayende hak etmediğin makamlara gelenlerin FETÖ'cüleri nasıl koruyup kolladıklarını gördük. Sonrasında muhterem şahsına nasıl densizce ve hayasızca saldırdıklarına üzülerek şahit olduk. Artık geçmişteki yanlışlardan ve tecrübelerden ders çıkarmalıyız. Aksi takdirde kılık değiştirmiş yeni ihanetlerle karşı karşıya kalabiliriz" şeklinde konuştu.

Bütün dünyaya bunları haykırdıklarını dile getiren Özkan, bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmadıklarını ifade etti. Bundan sonra da yalnız bırakmayacaklarına dikkat çeken Özkan, uçaklara, tanklara karşı göğüslerini siper ettiklerini vurguladı. Özkan, "Bundan sonra da faiz ve döviz lobisine karşı da sizleri yalnız bırakmayacağız. Yanınızda olacağız. Yanınızda olduğumuzu fiilen de gösterebilmek için Tavşanlı'ya davet ediyoruz. Verdiğin mesajları aldık. Sen ne diyorsan o. Dediklerini gereğini yapmak boynumuzun borcu. Ölümüne arkandayız Reis" diye konuştu. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Özkan Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title