Haberler

Yılmaz Vural'ın Göztepe'si Giresunspor'u 2-1 Yendi

Güncelleme:

TFF 1. Lig'de teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde ilk maçına çıkan Göztepe, Giresunspor'u 2-1 yenerek 3 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ligde 22. haftada Manisaspor'u 1-0 mağlup ettikten sonra Elazığspor'a 5-2, Ümraniyespor'a 1-0 ve Eskişehirspor'a 4-0 yenilen Göztepe, 26. haftada konuk ettiği Giresunspor'u 2-1 mağlup etti. Haftaya 40 puan ve averajla 6. sırada giren sarı-kırmızılı ekip Giresunspor ve Ümiraniyespor'u geçerek 43 puanla 4. duruma yükseldi.

RAKİPLERİYLE PUAN FARKINI KORUDU

Ligde ilk 3 sıradaki Evkur Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Eskişehirspor'un galip geldiği haftayı kayıpsız kapatan sarı-kırmızılı ekip, rakipleriyle puan farkını korudu.

Okan Buruk'la yollarını ayırdıktan sonra Göztepe'de göreve gelen Yılmaz Vural, sarı-kırmızılı ekipte kariyerine galibiyetle başladı.

İLK GOL SEGBEFIA'DAN

Müsabakada Kossi Prince Segbefia'nın golüyle 1-0 öne geçen Göztepe'de Togolu oyuncu Göztepe formasıyla ligde 2. golüne imza attı. Bu sezon attığı gollerle takımına büyük katkı veren Adis Jahovic, Giresunspor karşısında takımının 2. golünü kaydetti. Makedon golcü, bu sezon fileleri 15. kez havalandırdı.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Yılmaz Vural Giresunspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title