Haberler

Waris, Lorient ile Anlaştı

Güncelleme:

Trabzonsporlu oyuncu Majeed Waris, Fransa kulübü Lorient'e transfer oldu. Bordo-Mavililer bu transferden 4.5 milyon Euro alacak.

Trabzonsporlu oyuncu Majeed Waris, Fransa kulübü Lorient'e transfer oldu.

Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Trabzonspor'a transfer olan Waris, bordo-mavili kulüpte geçen sezon istenileni veremedi. Ganalı forvet 4.5 milyon Euro karşılında Fransa kulüp Lorient'ye transfer oldu. Waris'in önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Majeed Waris Trabzonspor Fransa Spor Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Bakmadan Geçme

Aldatmak 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500

Yorumlar (5)

nbc:

hadi hayırlı olsun kara paranın biri aklandı. . . sıradakiler erkan- yatabare-mehmet ekici-constant bu saydıklarım vede sayamadıklarım hepsi gidici. . dedi dersiniz. . geçen sezon trabzon üzerinden aklandı bu sezon dikkat edin fb üzerinden aklanıyor. .

3
1
yanıtYanıtla
sanane:

C. S. S madem bizene böyle haberden diyosun neden okuyon kıt beyinli git magaziin oku sapcalı.

1
0
yanıtYanıtla
KİNG F.BMobil-IOS:

Satılık ts spor

1
0
yanıtYanıtla
ne ara geldi gizli varis gibi adam:

hoopp

0
0
yanıtYanıtla
yüksel yüce:

bence iyi para trabzon bu işten kazançlı çıkar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title