Haberler

Volkan Demirel: Furkan Hatalı

Güncelleme:

Fenerbahçeli kaleci, Kayserispor maçında Furkan Öçal'la yaşadığı gerginlik hakkında "Furkan benden yaşça küçük ve o olayda onun hatası daha çok." dedi.

Son dönemde maçlarda sergilediği agresif tavırları nedeniyle eleştirilen Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Kayserispor maçında futbolcu Furkan Özçal'la yaşadığı gerginlik hakkında konuştu.

"ASLINDA HIRÇIN DEĞİL, SAKİNİM"

Önceki akşam Cihangir'deki Adana İl Sınırı adlı restoranda görüntülenen Demirel, söz konusu tartışmada Özçal'ın hatalı olduğunu öne sürdü: "Ben sahada, maç içinde öyleyim. Dışarıda ise asla hırçın değilim, sakinim. Ancak Furkan benden yaşça küçük ve o olayda onun hatası daha çok." dedi.

"BENİM HAYRANIMMIŞ"

Volkan Demirel, mekânda karşılaştığı Nilgün Belgün'le fotoğraf çektirdi. Belgün, o kareyi "Meğer Volkan, benim hayranımmış" notuyla Instagram'da paylaştı.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Nilgün Belgün Furkan Özçal Kayserispor Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

KayseriliMobil-IOS:

Saygısıza bak birde üste çıkmaya çalışıyor Aslında senin Hakkın kırmızı kartı

37
5
yanıtYanıtla
AS .01 YENERBAHÇELİ:

gayserli ;ADINI YANLIŞ YAZMIŞSIN ; conconlu VEYA 6sLI YAZMALIDIN :

yanıt0
yanıt0
BOZKURT BURSA:

Sen hiç hatalı olur musun? Doğru evet çok doğru sen hiç hatalı olur musunki dos doğru adamsın demi? Bir kerede kabul et fitne ve fesat yani kavga ve gürültüden beslendiğini. Hadi oradan sana kimse inanmıyor.

21
4
yanıtYanıtla
HALİL:

Madem hatalı diyorsun sende yaşca buyuksun abi gibi davran kabadayı gibi degil. adam oldugunu görelim

19
2
yanıtYanıtla
cas vidasMobil-ANDROID:

top ayi volkan

16
4
yanıtYanıtla
ömer morali:

FURKAN HATALIYMIŞ AYAĞINI UZATAN FURKAN ÜZERİNE YÖRÜYEN FURKAN. SEN SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKSIN. TERBİYESİZ; SEN SPORCULARINYÜZ KARASISIN.

14
4
yanıtYanıtla
AYI AVCISI SNEIJDER GELİYOR:

PAZAR GÜNÜ ''SAĞDAN SOLDAN ESTERABİM'' YAPACAK. HEM AYI VOLKAN''A HEM DE TESCİLLİ ŞİKECİ FENERE GEREKEN AYAR VERİLECEK.

11
6
yanıtYanıtla
UPS:

VOLKAN BENCE FENERBAHCE İÇİN SAVAŞAN BİR TERMİNATÖRDÜR

5
10
yanıtYanıtla
SNEIJDER GELİYOR:

Sneijder ona pazar gün ''sağdan soldan esterabim'' yapacak. O olmazsa ''Podolski'' var. Verecekler ona ayarı, Ufa''nın fenereşikeden verdiği Ayar gibi. Sizi gidi tescilli şikeciler sizi. .

11
4
yanıtYanıtla
YUSUF:

Daha düne kadar 4 yiyip ağlıyordunuz:Bi maç kazanım arkası kalkmasın kimsenin. 17 senedir aynı rüyayı görmekten başka daha gerçekçi şeyler türetmeyi deneyin. A takımla değil u13le çıksak kadıköyde size çok vururuz biz sıkmayın canınızı. Pazar günü telefonları ve sosyal medya hesaplarınızı kapatmayı unutmayın.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title