Haberler

Voleybol Ligimiz Dünyanın En İyisi"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Voleybol takımının antrenmanından genel ve detay görüntüler- Bayan Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş'ın açıklamaları "Voleybol ligimiz dünyanın en iyisi"- Bayan Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Akbaş: - "Olimpiyatlara gitme hakkı kazanabilirsek, orada iyi bir derece için konsantre olacağız"- "En büyük avantajımız, voleybol ligimizin Avrupa'nın, belki de dünyanın en iyi ligi olması"- "Türk voleybolu, takım sporları açısından en iyi spor" SİNAN ÖZMÜŞ - Bayan Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş, 2016 Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı elde etmeleri halinde iyi bir derece yapmak için konsantre olacaklarını bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Voleybol takımının antrenmanından genel ve detay görüntüler- Bayan Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş'ın açıklamaları "Voleybol ligimiz dünyanın en iyisi"- Bayan Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Akbaş: - "Olimpiyatlara gitme hakkı kazanabilirsek, orada iyi bir derece için konsantre olacağız"- "En büyük avantajımız, voleybol ligimizin Avrupa'nın, belki de dünyanın en iyi ligi olması"- "Türk voleybolu, takım sporları açısından en iyi spor" SİNAN ÖZMÜŞ - Bayan Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş, 2016 Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı elde etmeleri halinde iyi bir derece yapmak için konsantre olacaklarını bildirdi.Ankara'da 4-9 Ocak 2016'da düzenlenecek Avrupa Kıta Elemeleri öncesi ilk hazırlık kampını Antalya'da gerçekleştiren milli takım, Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Sports Arena'da günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Ay-yıldızlı ekibin başantrenörü Ferhat Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kıta elemelerinde başarılı olarak 2016 Rio Olimpiyatlarına katılmak istediklerini ifade etti.Türk spor tarihinde voleybolda sadece bir kez olimpiyatlara gidebildiklerini anımsatan Akbaş, "O yüzden olimpiyatlara gitmenin büyük bir başarı olacağını düşünüyorum. Olimpiyatlara gitme hakkı kazanabilirsek, orada iyi bir derece için konsantre olacağız. Ama ilk konsantre olmamız gereken şey olimpiyatlara gitmek" dedi. - "Oyuncularımız ligde çok kaliteli maçlar yapıyorlar" Başantrenör Akbaş, farklı kulüplerde oynayan, farklı özelliklere sahip oyuncuları milli takımda bir araya getirdiklerinin altını çizerek, onları kendi oyun sistemlerine adapte etmenin kolay olmadığını vurguladı.Diğer Avrupa ülkelerinin milli takımlarında da aynı durumun geçerli olduğunu dile getiren Akbaş, "En büyük avantajımız, voleybol ligimizin Avrupa'nın belki de dünyanın en iyi ligi olması. Oyuncularımız ligde çok kaliteli maçlar yapıyorlar" diye konuştu. - "Türk halkını voleybolu takip etmeye davet ediyorum" Akbaş "Türk voleybolu, takım sporları açısından en iyi spor" ifadesini kullanarak, bu konuda mütevazi olmaya gerek olmadığını savundu.Türk voleybolunda kaliteli ve tecrübeli oyuncuların yanı sıra, alttan iyi yetişen genç sporcuların da bulunduğunu vurgulayan Akbaş, "Türk halkını voleybolu takip etmeye davet ediyorum. Emin olsunlar takip ederlerse iyi eğlenirler. Voleybol, zevkli ve çok başarılı bir spor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Ferhat Akbaş Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title