Haberler

Vodafone Football Cup'ın Türkiye Finalleri, İnönü Stadyumu'nda Oynandı

Vodafone'un bu yıl üçüncü kez düzenlediği Vodafone Football Cup'ın Türkiye finalleri 17-18 Mayıs tarihlerinde İnönü Stadyumu'nda oynandı.10 ilin şampiyonlarının katıldığı ve iki gün süren finaller sonucunda İstanbul'dan 'Begenym' takımı Vodafone...

Vodafone'un bu yıl üçüncü kez düzenlediği Vodafone Football Cup'ın Türkiye finalleri 17-18 Mayıs tarihlerinde İnönü Stadyumu'nda oynandı. 10 ilin şampiyonlarının katıldığı ve iki gün süren finaller sonucunda İstanbul'dan 'Begenym' takımı Vodafone Football Cup Türkiye Şampiyonu olarak Brezilya'da düzenlenecek FIFA Konfederasyon Kupası finalini yerinde izleme şansını yakaladı. Finalde Gordon Milne yönetimindeki eski Beşiktaşlı futbolcuların maçı, İnönü'ye veda niteliğindeydi. Organizasyonun finalinde 'Ankara Birlik Halı Saha' ile karşılaşan İstanbul ekibi, 4-1 kazanarak birinciliği elde etti. Yıkımından önce son futbol maçlarına ev sahipliği yapan BJK İnönü Stadı'ndaki finallerde 'Antalya Ford Bilaller' takımı da üçüncü sırayı aldı.

İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Adana, Gaziantep, Urfa, Elazığ, Antalya ve Trabzon olmak üzere 10 ilin şampiyonlarının karşı karşıya geldiği finaller sonunda, şampiyon olan 'Begenmy' takımına şampiyonluk kupasını Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt verdi. Şampiyon takım, Vodafone'un davetlisi olarak Rio de Janeiro'da yapılacak 2013 FIFA Konfederasyon Kupası finalini yerinde izleyecek.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı futbol takımının eski teknik direktörlerinden Gordon Milne ve futbolcular da organizasyona katıldı. Final maçı öncesi aralarında Metin Tekin, Ali Gültiken, Pascal Nouma, Kadir Akbulut, Zeki Önatlı, Zafer Öğer, Tayfur Havutçu ve Ahmet Dursun'un bulunduğu siyah-beyazlıların eski futbolcuları aralarında maç yaptı. Fikret Orman ve Gökhan Öğüt'ün başlama vuruşu yaptığı karşılaşma, 5-5 sona erdi. Mücadeleyi izleyen siyah-beyazlı taraftarlar, özellikle Pascal Nouma'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu. Gazeteciler ve sinema oyuncularının maçının ardından 'Vodafone Football Cup'ın final karşılaşması oynandı.

DHA (GH/RT) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title