Haberler

    Vakıfbank 2015'e Kupayla Başladı

    Gloria Cup Turnuvası final maçında Volero Zürih'i 3-0 yenen VakıfBank şampiyonu oldu.

    Antalya Gloria Sports Arena'da düzenlenen Gloria Cup Turnuvası final maçında Volero Zürih ile karşılaşan VakıfBank, rakibini 3 - 0'lık sonuçla geçti ve turnuvayı birinci sırada tamamlayarak Gloria Cup Şampiyonu oldu. Mücadelenin en skorer isimleri Sheilla Castro (13 sayı) ve Carolina Costagrande (12 sayı) oldu.

    Volero Zürih karşısında müsabakaya Robin, Milena, Sheilla, Vasileva, Carolina, Naz – Gizem (L) ilk altısı ile başlayan VakıfBank, mücadelenin çekişmeli geçen ilk setini 25 - 22 üstün tamamladı. İkinci seti 25 - 21 alan sarı siyahlılar, son seti ise 25 - 18 kazanarak karşılaşmadan 3 - 0 galip ayrıldı ve Gloria Cup'ın şampiyonu oldu.

    Gloria Cup Şampiyonu olarak müzesine bir kupa daha ekleyen VakıfBank'ın karşılaşma boyunca en skorer oyuncuları Sheilla Castro (13 sayı) ve Carolina Costagrande (12sayı) oldu. Turnuva boyunca başarılı oyun sergileyen Carolina Costagrande ise MVP seçildi.

    Şampiyonluk sonrası düşüncelerini dile getiren Başantrenör Giovanni Guidetti "Kazanmak her zaman mutluluk verir ve biz de oldukça mutluyuz. Dostluk turnuvası olsa bile bunu fırsata çevirip bu süreçte oldukça iyi çalıştık. Sahada da oldukça iyi işler başardık. Ocak ayı başında bu süreci değerlendirebilmek adına güzel bir turnuva oldu" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Vakıflar Bankası Sheilla Castro Volero Zürih Carolina Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title