Haberler

Ünal Aysal: Şu Anda Moyes'u Düşünmüyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer gündemlerinden bulunan teknik direktör David Moyes ile sözleşme imzalamayacaklarını söyledi.

Galatasaray'da teknik direktör arayışı sürerken, Başkan Ünal Aysal da görüşmeler için İstanbul'a gelen İskoç teknik adam David Moyes ile ilgili bilgiler verdi.

"ŞU ANDA MOYES'İ DÜŞÜNMÜYORUZ"

NTV Spor'a konuşan Başkan Aysal, şuan için Moyes ile sözleşme imzalama gibi bir durum olmadığını belirterek, "Moyes misafirimiz. İstanbul'u gezecek ve İngiltere'ye dönecek. Şu anda kendisiyle sözleşme imzalamamız söz konusu değil. Şu anda Moyes'u düşünmüyoruz." dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ ALMAN EKOLÜ"

"Acelemiz yok, onun da acelesi yok" diyen Aysal, "Her zaman söylüyorum, önceliğimiz Alman teknik adamlar. Görüştüğümüz Alman hocalarla anlaşamazsak, Moyes alternatif olabilir. Kendisi deneyimli bir teknik adam" diye konuştu.

GALATASARAY'I ÇALIŞTIRMAK İÇİN CAN ATIYOR

Katar’dan İngiltere’ye dönmek için İstanbul aktarmalı bir uçuş gerçekleştiren 51 yaşındaki teknik adamın, bu fırsattan istifa ederek Başkan Ünal Aysal’dan randevu talep ettiği belirtildi. Ortaköy’de Başkan’ın otelinde gerçekleşen bu görüşmede Moyes’un Galatasaray’da çalışmak için can attığını söylediği belirtildi.

FEENRBAHÇE'YE GÖNDERME

İskoç hocanın, 1995-1996 sezonunda yine Galatasaray’da görev yapan Graeme Souness’tan bilgi aldığını da belirterek, “ Galatasaray gibi bir takımı çalıştırmaktan onur duyarım. Buraya gelmeden vatandaşım eski hocanız Graeme Souness’tan da bilgiler aldım. Meşhur bir bayrak hikayesi olduğunu anlattı. En büyük rakibiniz Fenerbahçe’nin sahasına bayrak diktiğini anlattı. Sanırım bunu tekrarlamaktan büyük haz duyacağım” diyerek iddialı mesajlar verdiği vurgulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

David Moyes Galatasaray Ünal Aysal İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title