Haberler

Ümit Milli Takım'ın Aday Kadroları Açıklandı

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Azerbaycan ile Yapacağı Hazırlık ve Ermenistan ile Yapacağı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçının Aday Kadroları Açıklandı.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Azerbaycan ile yapacağı hazırlık ve Ermenistan ile yapacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının aday kadroları açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Ümit Milli Futbol Takımı'nın 3 Haziran Çarşamba günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Azerbaycan ile yapacağı hazırlık maçı ile 9 Haziran Salı günü deplasmanda Ermenistan ile yapacağı 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup maçı için iki ayrı kadro duyuruldu.

Azerbaycan karşılaşması için kadroya, 1989 ve sonrası doğumlu, daha önce milli takıma çağrılmamış veya uzun süredir milli takım kampına katılmayan oyuncuların tercih edildiği, yine bu kadrodan Akdeniz Oyunları'na katılacak kadroya da aday isimlerin belirleneceği ifade edildi.

Azerbaycan ile yapılacak hazırlık maçının aday kadrosuna şu isimler çağrıldı:

Kaleciler: Gökhan Değirmenci (Altay), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe)

Savunma Oyuncuları: Arda Yavuz (Hacettepe), Kaan Bartu Büyükyıldırım (Aydınspor), Musa Nizam (Antalyaspor), Cem Tosun (Rapid Wien), Timur Weilbier (FC Saint Pauli), Hasan Ali Kaldırım (1. FC Kaiserslautern), Adnan Karabaş (Rot-Weiss Essen)

Orta Saha Oyuncuları: Hakan Akman (Samsunspor), Yasin Yeter (Kastamonuspor), Selçuk Alibaz (Eskişehirspor), Mert Erdoğan (Ankaragücü), Orhan Gülle (Beşiktaş), Soner Sitar (FC Saint Pauli)

Hücum Oyuncuları: Burak Çalık (Altay), Mustafa Kaya (Kırşehirspor), Erhan Şentürk (Diyarbakırspor)

-ERMENİSTAN MAÇI ADAY KADROSU-

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 9 Haziran Salı günü Ermenistan ile Erivan Hrazdan Stadı'nda yapacağı 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup maçının aday kadrosu ise şöyle:

Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Gökhan Değirmenci (Altay), Ferhat Kaplan (Dardanelspor)

Savunma Oyuncuları: Tunay Acar (SV Wehen Wiesbaden), Serkan Kurtuluş (Galatasaray), Muhammet Aykut Demir (SC Excelsior), Serdar Aziz (Bursaspor), Serdar Kesimal (1. FC Köln), Emre Özkan (Eskişehirspor), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96), İsmail Köybaşı (Gaziantepspor)

Orta Saha Oyuncuları: Yiğit İsmail Gökoğlan (Manisaspor), Aydın Yılmaz (Galaasaray), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Furkan Özcal (Kayserispor), Necip Uysal (Beşiktaş), Ferhat Kiraz (Karşıyaka), Güray Vural (Denizlispor)

Hücum Oyuncuları: Burak Çalık (Altay), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Ömer Şişmanoğlu (FC Saint Pauli), Deniz Yılmaz (Bayern Münih)

Ermenistan maçı öncesi yarın İstanbul'da toplanacak Ümit Milli Futbol Takımı, 7 Haziran Pazar günü akşamı Ermenistan'a gidecek.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title