Haberler

Ümit: Gidecek Olsam Marsilya'ya Giderim

Ümit Karan Dedikodulara Nokta Koydu: "Galatasaray'dan Ayrılmıyorum. Hem Gidecek Olsam Beşiktaş'a Değil Marsilya'ya Giderim."

Ümit Karan dedikodulara nokta koydu: "Galatasaray'dan ayrılmıyorum. Hem gidecek olsam Beşiktaş'a değil Marsilya'ya giderim."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören tarafından resmi olarak istenen ve hakkında "Galatasaray'dan ayrılıyor" söylentileri yapılan Ümit Karan bu dedikodulara son noktayı koydu.

Sabah gazetesinin haberine göre, sezon başında Fenerbahçe ile imza aşamasına gelmesine rağmen son anda Galatasaray'da kalmaya karar veren ve eski teknik direktörü Erik Gerets'in çalıştırdığı Fransa'nın Marsilya takımından devre arası için ciddi bir teklif alan Ümit Karan, "Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Kulübümde mutluyum. Beşiktaş'a gideceğim yönündeki söylentilerin gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Hem zaten Galatasaray'dan ayrılacak olsam Beşiktaş'a değil Marsilya'ya giderim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title