Haberler

    Üç Büyüklerin Skrtel Savaşı!

    Bruno Alves, Abdoulaye Ba ve Michal Kadlec'in takımdan ayrılmasının ardından stoper transferi için çalışmalara hız veren Fenerbahçe'de Martin Skrtel sesleri yükseliyor.

    Bruno Alves, Abdoulaye Ba ve Michal Kadlec'in takımdan ayrılmasının ardından stoper transferi için çalışmalara hız veren Fenerbahçe'de Martin Skrtel sesleri yükseliyor... İngiliz basını önceki gün yaptığı haberlerde, Sarı-Lacivertli kullübün transferi bitirdiğini duyurmuştu. Fakat dün Slovak yıldızın yaptığı açıklamalar işin rengini bir anda değiştirdi. Goal.com isimli internet sitesine konuşan Kanol Csonto, "Fenerbahçe ile anlaşmaya çok uzak olduğumuzu söyleyemem. Birçok konuda mütabakata vardık. Ama imza noktasında değiliz. Galatasaray ve Beşiktaş da Skrtel için iyi teklifler sundu. Ama o kararını EURO 2016'dan sonra verecek. Yani diğer seçenekleri de görmek istiyoruz" dedi.

    ADA BASINI: 5.5 MİLYON POUND'A TAMAM

    Wolfsburg, Inter ve Roma'nın yanı sıra Çin'den de teklifler aldıklarını sözlerine ekleyen Csonto, "Şu an ne olacağını söylemek güç. Bir hafta içinde her şey daha fazla netleşmeye başlar" ifadelerini kullandı. Öte yandan İngiliz basını dün de Martin Skrtel transferini manşetine taşıdı. Gazetelere göre Fenerbahçe yönetimi, Liverpool ile Slovak stoperin bonservisi konusunda 5.5 milyon pound karşılığında anlaşmaya vardı. Ancak yıldız oyuncuya İtalya'dan ve Bundesliga'dan da talipler var...

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Michal Kadlec Bruno Alves Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title